vrijdag 4 juni 2010

Kringloop schattenIk ging langs de kringwinkel en vond een stapel stofjes (0.50 cent/stuk), een blauw wit gestreept retro zeemanstopje (2 euro) en een hoop ritsen (0.75 euro per zakje van 20tal stuks).
Ik krijg altijd leuke reacties op mijn kringloopvondsten. Alsof er in de andere kringwinkels in België minder schatten te vinden zijn of misschien worden deze snel weggeroofd voor mensen met een neus voor vintage? Hier in Limburg valt dat heel goed mee! Ik heb dan ook altijd geluk, want als ik er binnen loop is er altijd wel mooi stof te vinden of handig naaimateriaal ofzo. Deze winkel vind ik wel wat duurder dan de winkel in Heusden bijvoorbeeld maar 0.50 cent voor een lap vintage stof is er ook nog niet over en de winkel ligt op enkele minuten fietsen van mijn thuis.
Ik wil weer wat leuke lentetasjes en pochkes gaan maken en had dus stof en ritsen nodig, die natuurlijk weer mooi op mij lagen te wachten (I'm always lucky!). Ik ga er ook gehaakte bloemen (plantenonderzetters) op zetten die ze daar ook verkopen voor 0.25 cent, een ganse mand om in te graaien.
Tijd voor weet wat naaiwerk!

12 opmerkingen:

 1. Wat een fijne vondsten! Allemaal heel mooie stofjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, wat een schatten! Als ik eens naar Limburg ga, zal ik toch eens in een kringwinkel moeten binnenspringen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik, limburgs als ik ben, heb toch nooit geluk in kringloopwinkels. Leuke glazen en servies wel, maar een beetje zinloos om dat nu al te kopen aangezien ik nog niet op mezelf woon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Ik spot weleens een lapje in de kringloopwinkel of op een rommelmarkt, maar zoveel leuks ineen heb ik nog nooit gevonden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb toch ook nooit zoveel sjans als jij :).
  Maar het is je allemaal gegund, maak er maar leuke dingen mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie stofkes !
  En dat kleedje is ook leuk, welk stof is dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, daar moet ik ook eens naar toe, oei oei nu weet iedereen het. Niet slim hé
  doei
  Mammie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lovely fabric! Do you know, what you will make....?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ hella, tis een 'gebreid' topje, katoen
  @mama, is nt erg, ik heb toch alle ritsen en stofjes gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke vondsten! Ik moet ook nog eens dringend naar de kringwinkel in Hasselt en Heusden gaan, veel te lang geleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik moet zo te zien eens dringend naar een kringloopwinkel gaan! Hopelijk hebben ze in Gent ook zoveel toffe stofjes! En die ritsen!! wat een feest :-D

  BeantwoordenVerwijderen