maandag 23 augustus 2010

Vandaag is rood...wat rood hoort te zijn!

Tiene is druk in de weer, geen tijd om te bloggen en/of blogs te lezen maar weldra wel, want ik ga binnenkort minder werken in mijn huidige job en dus meer tijd hebben voor quality time :) Ik besliste dit nadat ik het volgende las in de Flow :
" de grootste kracht die je hebt is de kracht om te kiezen. Door je eigen maatstaven te volgen, kies je wat op dit moment goed voelt in de leven. Zo richt je zelf je leven in, een prestatie die niet in geld is uit te drukken"

Je leeft maar 1 keer hé!

Ik experimenteerde wat met de foto's van mijn sieraden, klik op de foto's voor een grotere versie ->

14 opmerkingen:

 1. wauw: dat is echt geweldig dat je die keuze hebt kunnen maken!
  de foto' zijn erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor die foto compilaties, ik vind dat stukje uit de Flow echt heel inspirerend.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's (en sieraden natuulijk!)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je maakt echt prachtige dingen Tiene. Het is fantastisch dat je dat kunt én dat je kan kiezen om in je huidige job minder te gaan werken en je meer te gaan bezig houden met wat je passie is.

  Groetjes, Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super dat je meer tijd voor jezelf gaat hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Flow heeft weer gelijk!
  Heel mooi die foto's zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, dit is echt heel grappig. Ik moest als woordverificatie "ratio" invullen bij mijn vorige bericht. Hoe moet je dat nu weer zien?? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een mooie foto's, je maakt zulke leuke dingen. Goed van je dat je voor je zelf kiest en ook fijn dat je de mogelijkheid hebt om dit te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ow... ik ben nieuw op je blog en zonder ook maar een woord te hebben gelezen slaat mijn hart al meteen over bij het zien van de eerste 2 foto's. Precies mijn ding! Roosjes en vintage-look sieraden. Ik ga meteen verder kijken want ik voel het: ik ga fan worden:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Tiene, dat ik nu net op jouw post terecht moest komen! Ben ook erg bezig met mijn huidige baan, momenteel hangt er een rugtas op mijn rug vol met twijfels.. Wat een mooie tekst, weet je. Er vallen steeds meer dingen op zijn plaats, tasje wordt steeds leger haha

  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat met die foto's ! Ik ben nog een groentje in al zo'n gadgets, maar vind van mezelf dat ik door m'n blog al heel veel van die hokus-pokus dingen heb bijgeleerd !
  Trouwens héél goed dat je binnenkort wat meer tijd voor jezelf én je hobby's zult hebben !

  BeantwoordenVerwijderen