woensdag 21 november 2012

Winterboek en mijn verjaardagswens

Het Flow winterboek, brieven en kaarten special is er. Wat een mooi inspirerend en dik boek! Het zit vol met verhalen over geschreven brieven en kaarten en bevat veel mooie extra's zoals een adresboekje, postkaarten, verjaardagskalender, briefpapier, stickers, enveloppen, enz...een boek waar je geen spijt van krijgt.
Ik ben een fan van briefjes, post-its, kaartjes...en alles wat met papier te maken heeft zoals washi tape, envelopmallen, stempels, agenda's, notebooks, inpakpapier, ik hou van dat alles.
foto van enkele extra's uit het boek (van dit blog http://lejardindejuliette.blogspot.be)

Mijn wens voor mijn verjaardag dit jaar (op maandag 17 december) is échte verjaardagskaarten te krijgen zoals dat vroeger was... dan stond de gans schouw vol kaartjes.
In tijden van sms en Facebook posts krijg je ook wel wensen maar een handgeschreven kaartje is toch veel leuker. Sms-en kan je op de fiets, in de auto tijdens de file, snel ergens tussendoor maar een kaartje daarvoor moet je wel gaan zitten en nadenken wat erop te zetten.
Mijn adres:

Tine Adriaens
Arnold Maesstraat 27 bus 2
3500 Hasselt

Wie me een mooi kaartje stuurt, maakt kans op een leuk handgemaakt juweeltje want cadootjes geven is ook zo fijn. Ik pik er een kaartje uit en die wint krijgt iets leuks.

26 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd Tine, hoe vol de brievenbus wordt. Las net dat kaartjes en brieven weer hot zijn, ik ben voor! Dat Flow winterboek duikt opeens op in Blog-land, ik had het nog gemist maar heb me er in de winkel aan staan vergapen.. hopelijk weet Sint me te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik ga zeker een kaartje sturen want ik vind dat ook tof! Ik ga er meteen eentje maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, ik ben dol op post!
  en op het winterboek, super he!
  liefs els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee! Ik vind het ook jammer dat er nog weinig kaartjes geschreven worden. Enkel met kerst kan ik mijn schouw nog volzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee! De postbodes in Hasselt gaan nogal werk hebben. Hihi! Ik ben trouwens absoluut voorstander van handgeschreven kaartjes. Mijn voorraad kerstkaartjes ligt hier trouwens al te blinken. En dat winterboek van Flow lijkt me heel fijn, zeker met al die extraatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow lijkt me een leuk boek om te hebben. Hebben ze die ook bij de Standaard?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. geen idee, ik vond het in de international bookstore, wat vind ge van de rechts blauwe kaart met vogels, als geboortekaartje?

   Verwijderen
 7. Groot gelijk!!! En het doet zoveel meer deugd want het zijn de echte lieverds der vrienden die dat doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Katrien Van Mulders21 november 2012 om 12:41

  Ik heb kaartjes altijd fantastisch gevonden. Voor mij zijn ze altijd hot en in geweest. Count on me! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoop dat je een héél grote schouw hebt ...Anders vraag je die eerst maar aan Sinterklaas ;) Enige voorkeur voor je kaartje? Je mag me een hint geven hé, als er iets naar uw goesting tussen zit...
  ps. De pierrot- kalkoen is niet als kaartje gedrukt, die is alleen populair in de pot met kerst, ocharme....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, wat een leuk cadeau voor je verjaardag! Een zak vol kaarten voor je deur :D Je staat alvast in mijn agenda ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Standaard in Genk had het! Heb nog getwijfeld, verdorie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super idee. Ik stuur nog steeds kaartjes met de post, want dat is idd veeeeeel leuker. Laatst kreeg ik voor mijn verjaardag slechts 2 kaartjes. Erg teleurgesteld was ik. Maar voor de geboorte van ons zoontje - twee dagen later - hebben we er echt een heleboel gekregen. Zo plezant. Ze hangen aan een lint tegen de muur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk idee! Soms lees je van die dingen op een blog waar je gewoon een smile van krijgt, dit is er één van :-) Ik ga van de week eens even kijken wat ik voor iets leuks heb en wie weet ga je het ontvangen! Moet natuurlijk wel een beetje spannend blijven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het winterboek kan je gewoon in een krantenwinkel vinden, in sommige supermarkten zelfs. Ben de mijne alvast zo langzaam mogelijk aan het lezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een heerlijke verjaardagswens. Mijn kaartje gaat morgen op de post...al zal 'ie niet meer op tijd zijn voor je verjaardag, ik hoop je er toch een beetje blij mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. owwwwww heb je een leuke verjaardag gehad met veel kaartjes? Ik klikte bij Elisse op het linkje over het verjaardagskaartjes project. Leuk. Wil je volgend jaar een kaartje ontvangen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen