vrijdag 8 februari 2013

Fisher-Price Pret

Ik deed een tijdje terug een oproepje op Facebook om een 'Activity Center' te vinden. Geen nieuw exemplaar natuurlijk, maar een vintage stuk met met spiegeltje, ijzeren bel en een schildpad/konijntje onderaan. Deze week kreeg ik mailtje van deze blogster, ze had er eentje gevonden in de kringwinkel en wou het opsturen naar mij. Hoe fijn is dat! Dat mensen die je totaal niet kent, zo een ding zien liggen en zich herinneren dat ik er eentje zocht, en dat dan zomaar voor niets bezorgen.

  het kwam toe in dit mooi pak met lief kaartje met ooievaar
  
De baby zal blij zijn, want dit Fisher-Price item is een klassieker en niet te missen in het park. Er staan nog heel wat andere toys op mijn lijstje waar ik het komende jaar naar op zoek ga. Bedankt Annemie!

Ik was ook de gelukkige winnaar van dit mooi envelopje van het blog ' loup-je' gekozen door lieve Wolf handjes. Blogland is toch een leuk land hoor, vol met lieve mensen die dezelfde interesses delen.

Hieronder nog wat Hema kleurenpracht voor babyjongens:
 

Deze week en volgende week loopt er een hartjesstickeractie bij Hema met kortingen!

10 opmerkingen:

 1. Hoe lief!
  Ik had zo'n activity-center vroeger ook in mijn box hangen!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ook z'n activity-center in mijn box hangen! Hij ziet er nog super mooi uit.
  Josine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb net hetzelfde voor mijn zoontjes,ook gekocht in de kringwinkel. Heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja hoor fisher price platenspeler, tv en gasfornuis ik had ze allemaal vroeger, o en ook dat busje! Het activity center kan ik me niet meer herinneren of ik die wel of niet had. Maar goed jij in ieder geval wel. aanstaande spruit zal er vast blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig; die had ik vroeger ook; heb 'm zelfs ook nog voor mijn eigen meiden kunnen vinden in een kringloop winkel..veel mooier dan de hedendaagse megadrukke activitycentre's..je gaat er zeker iemand blij mee maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super dat je er blij mee bent Tine. Ik zal mijn ogen goed open houden bij mijn bezoekjes aan de kringloop voor de andere speeltjes op je lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heb je vroeger zelf ook zo'n activity centre gehad? Het was het eerste echte kado toen ik bijna 33 weken zwanger was van onze oudste... 36 jaar geleden. Toen waren ze net nieuw...
  Heel leuk dat je er een hebt. een goede zwangerschap verder.
  groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij hadden wij ook zo eentje als kind... wat lijkt dat opeens lang geleden zeg...

  BeantwoordenVerwijderen