maandag 17 november 2014

Leuke bordjes

Kijk wat een leuke bordjes!
Ik won ze met een Give Away via de blog van Oon en Kidsdinge, een superleuke webshop. Ze zijn van Helen Dardik en Ingela P Arrhenius. Het pakketje was weer prachtig verpakt met persoonlijke brief, waarvoor deze webshop bekend staat: een vriendelijke service! Je vindt er echt geweldige dingen.
Ik vind deze kerstmannekes geweldig, kijk dat klein Jezuske hoe schattig :)

Hier worden de bordjes gebruikt om boterhammen op te eten, altijd feest! Ik had al een vos en een tijger in huis. Het was ook al lang geleden dat ik nog eens iets won, ik was al in mezelf aan het mopperen van : 'ik win nooit iets' en kijk, daar zat dit pakket in de brievenbus.
 leuk pakketje
 met persoonlijke brief en kaartje


mooi hé, de nieuwe vos en beer

Eind november bestaat mijn blog vijf jaar, wat begon als een blog over wat naaiwerk, ging het over naar mijn zelfgemaakte juwelen, haakwerk en nu een blog met verhalen over borstvoeding, baby's, draagdoeken en andere thema's van natuurlijk ouderschap..zo'n blog dat groeit met je mee.
 Misschien weer eens tijd om ook een give away te doen?

10 opmerkingen:

 1. Goed idee ;-) Ik vond je blog al super, maar nu ik zelf 2 kindjes kreeg in ongeveer dezelfde periode als jij lees ik nog liever mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Ik ben ook fan van de bordjes! En die mannekes heeft Flor ook (een andere variant dan), ze zijn te mooi om met te spelen. Ik ben zo bang dat de kleinste kwijt geraakt, dat zou toch zonde zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tegen een give away zeggen we niet neen ;)
  Proficiat met je winst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gaaf!! Gefeliciteerd, ze zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi mooi!

  *scandeert* Give-a-way, give-a-way!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zeg!
  grtjs Saartje

  http://saartjekraal.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O zo leuk, jammer dat ons meisje al te groot is voor dergelijke schone kunstwerkjes... zelfs leuk om tegen de muur te hangen in de kinderkamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi, het zal inderdaad wel feest zijn om hieruit te eten!
  Geniet er van. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaaw, supermooie prijs, geniet er maar van!
  En ook gefeliciteerd met je vijf-jarig blog bestaan! Ik lees je al van in het begin, en kom hier nog steeds even graag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen