zaterdag 26 juni 2010

Blue ShoesVandaag was het al bradderie in Hasselt. Ik woon in het centrum van Hasselt, wat een waar shopparadijs is. Iedereen die er nog niet geweest is, raad ik aan eens een bezoekje te brengen. Je hebt er alle grote ketens maar ook veel leuke kleine winkeltjes met handgemaakte spulletjes en een leuke wandelstraat zonder auto's. Als je tips wil, vraag maar dan geef ik je de leukste plekjes door.
Ik kocht vandaag blauwegroene leren zomerschoentjes van het merk Think!. Gemakkelijk om mee te werken (ik moet schoenen hebben die vanachter dicht zijn omdat ik huisbezoeken doe bij pasgeboren baby's en dus veel in de auto zit), maar toch ook lief. Ze zijn gemaakt volgens traditionele handwerkmethodes en van natuurlijke materiaal en ik kocht ze bij La Bottega. (een bezoekje waard voor schoenenliefhebbers!).

Voor wie mijn handwerk wil volgen op facebook (daar post ik meer juwelen dan op mijn blogspot) kan fan worden van Tiene's Handwerk.. Ik doe er ook Give-Aways. Een vriendin van me richtte deze fanpagina op en ondertussen heb ik 218 fans :)

7 opmerkingen:

 1. leuke schoentjes !
  waar vind je die winkeltjes met handgemaakte spulletjes dan ? in hasselt weet ik precies alleen de grote ketens zijn dan...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is precies in het ganse land braderie! Maar wat is er dan ook leuker om met dit heerlijke weer langs allerlei kraampjes te flaneren? Ik heb mij op de Halse braderie ook schoenen gekocht, knalrode :-) Lang leve kleur zou ik zeggen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Zijn schoontjes... En ik zal eens rap fan worden sé.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Think!, die zitten zo goed! Mooi! La Bottega, heerlijke winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. schone schoenen... en think! is ook een heel puur merk... ik heb er verschillende en die blijven goed zitten en slijten amper. Ik hoop dat jij van de jouwe evenveel plezier zal hebben!

  En gefeliciteerd met zoveel fans.... niet meer dan terecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! De kleur is echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen