maandag 19 juli 2010

Pochke

Mijn naaimachien smeekte al even om wat aandacht dus maakte ik een simpel bloemenritspochke met bollenvoering voor het fototoestelleke in te steken. Het was al even geleden dat ik nog iets naaide, maar eigenlijk begon het allemaal een jaar geleden met dit: pochkes, pochkes, pochkes, veel bollekes en kleur...ondertussen passeerde er serviesjes, babyspulletjes en veel juwelen maar ik merk dat ik weer meer zin krijgen in het naaien. Ik ben het zelfvertrouwen in mijn juwelen/webshop starten even kwijt...
Nog 4 dagen en dan ga ik naar Frankrijk voor welverdiende rust.
Ik ben eens benieuwd voor morgen want dan sta ik in de Flair met mijn blog :) grappig want moest er niks voor doen, hun oog viel op mijn blog, lucky me!

5 opmerkingen:

 1. Spannend zo in de flair! Ik ga hem kopen, ben benieuwd! :-) En over dat zelfvertrouwen, iedereen heeft dat wel een keer! Maar ik ben er zeker van dat jij zo'n webwinkeltje kan opstarten! En dat het nog gaat verkopen! Je maakt super leuke spulletjes! Die zakjes, je juweeltjes, je babynaaisels,... Alles is héél mooi gedaan! Denk er nog maar is over na in La douce France! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je in de Flair komt te staan. Ik woon niet in Nederland dus kan niet even de winkel in gaan om er eentje te kopen.
  Fijne tijd in Frankrijk.
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je in de Flair komt te staan. En je hebt er natuurlijk wel iets voor gedaan, je maakt namelijk hele mooie spulletjes. Geen wonder dat je opvalt. Echt een hele leuke website heb je!
  Verder moet je de moed niet opgeven hoor wat betreft het opstarten van een webwinkeltje. Alle begin is namelijk moeilijk, maar uiteindelijk als je er hard voor werkt komt alles goed.

  groetjes Adriana

  oh ja, veel plezier in Frankrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb net artikel in flair gelezen ,leuk!
  En inderdaad je maakt heel mooie dingen,veel succes !

  Elske(Khapa)

  BeantwoordenVerwijderen