zaterdag 27 augustus 2011

Leuk Zweeds boek!

Every woman needs one of these!

Ik kocht vandaag het leuke Voucher Book for Woman van de Zweedse Sandra Isaksson. Ze maakt prachtige illustraties, grafische ontwerpen en heeft haar eigen merk Isak met accessoires als dienbladen, kopjes en beddengoed. Ze heeft ook dit blog.
Een leuk cado voor iemand anders(een vriend/partner) of jezelf met succes gegarandeerd!

Het boekje bestaat uit leuke 'tegoedbonnen' die je kan weggeven aan anderen bij elke gelegenheid (Thank you, I'm sorry, voorstellen tot verbetering enz).
Liefde is niet alleen kusjes geven, maar ook vuile onderbroeken oprapen.. Vandaar dit boekje, je zou een tegoedbonnen kunnen opsparen voor bijvoorbeeld een ontbijt op bed zodat er geen subtiele hints meer moeten gegeven worden:) zo'n bon spreekt voor zichzelf. De bonnen zijn bijna te mooi om zomaar weg te geven, vandaar kan je ze doormidden scheuren, een stuk voor jezelf en een stuk voor de ander. Op jouw stuk kan je dan noteren aan wie je het gaf, wanneer enz.

Klik op de foto hieronder
Gekocht in de mooie boekhandel 'Markies van Carrabas', Minderbroedersstraat 9-11 in Hasselt. Op internet ook in het Nederlands te vinden als 'Bonnenboek voor Vrouwen' maar ik vind de Engelstalige leuker.


5 opmerkingen: