zondag 16 december 2012

Leuke stempels, poster en andere cadootjes

Ik kreeg heel wat leuke cadootjes voor mijn verjaardag, waaronder andere deze leuke stempels van 'Yellow Owl Workshop'. Yellow Owl Workshop is het label van Christine Schmidt uit San Francisco. Neem zeker eens een kijkje op mooie de website onder 'stamp sets' en 'scenic stamp sets', prachtige stempels waar je mooie taferelen mee kan stempelen. Ze verkoopt stempels, sets om zelf stempels te maken, kaartjes, stempelkussens enz...Het ideale cado dus!
 
Ik kreeg het 'winter stamp set' met hertje, ijsberg, sneeuw, maan, sparren...leuk!


Ik testte ze meteen uit...gezellig winters

Ik kreeg ook nog deze mooie dierenposter 'Animal Party' (voor de babykamer) van Ingela P Arrhenius, een Zweedse illustrator met prachtig werk. Zo'n poster stond al een tijdje op de wishlist. Ingela maakt de mooiste illustraties!


Verder kreeg ik nog (veel te veel) andere leuke cadootjes van het lief zoals gebreide huissloefkes van de Hema, handzeep, de BBC serie 'Call the midwife' (voor tijdens  moederschapsrust), UNOspelletje in een blikken doos, huisparfum, Jip en Janneke tol, het boek 'Blijf bij mij' van Rika Ponnet (over hechtingsstijlen en relaties), een ovenschaal van Hema met kersttafereel, een gietijzeren pot voor stoofvlees te maken (zie hieronder)...en van broer en schoonzus een pretpakket van allerlei leuke dingen zoals een vilten opbergdoos met lekkere dingen, bodycr√®me en parfum van Rituals, notebookje...en ik ben pas morgen jarig :)

Lucky me!

6 opmerkingen: