zondag 17 februari 2013

34 weken

Niet veel nieuws hier, we zitten in de 6 weken voor de vermoedelijke bevallingsdatum dus ik zou kunnen stoppen met werken maar ga nog 2 weken volhouden om dan begin maart in moederschapsrust te gaan, één maand voor de datum. Dan kan ik hopelijk nog rusten en mijn to-do lijstje afwerken.

Ik kreeg voor Valentijn dit leuk kussentje van het merk blabla, een zacht gebreid kussen met hoedje en snor. Het merk heeft mooie decoratie, gebreide poppen, dekens, kussen enz.. Hier kan je de facebookpagina vinden. Mijn lief kocht het in dit leuk winkeltje in Leuven ( waar ze ook mooi stof verkopen).
  


Ik flockte nog een groen eekhoorntje (het was nog een restje flexfolie), voor de rest weinig creativiteit te bespeuren hier.
 
 

Morgen check-up bij de vroedvrouw, baby ligt volgens mij in de juiste positie, hoofd vanonder, rug rechts, poep onder mijn ribben en is sinds 17 weken nog steeds even actief, vooral rond middernacht.

Ik vond nog een hele leuke website -> www.kiind.nl.  Ik lees er elke dag een artikeltje.
Kiind is een online magazine over bewust ouderschap met artikels over bijvoorbeeld zwangerschap, bevallen, voeding, draagdoeken, katoenen luiers, opvoeding, duurzame ideeën,  knutselideeën enz

Enkele voorbeelden van interessante artikels:
* een jumpsuit om zelf te maken, klik hier
* een babymuts om zelf te maken, klik hier
* de logica van het dragen, klik hier, waarom we baby's veel moeten dragen
* samen slapen met de baby, klik hier
* ontspannen ouderschap, klik hier
* rust en regelmaat, klik hier, regelmaat zonder op de klok te kijken

Je kan op de site zoeken op onderwerp, soort artikel of een zoekwoord ingeven.

  

2 opmerkingen:

  1. Schoon kussen! Geniet van die zalige 6 weken nog ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om onze winkel en het blablakussentje hier vernoemd te zien ! Daar halen we weer heel wat motivatie uit om die merken aan te bieden die net iets anders zijn :-)
    Kristina Ruell van Habiba Leuven

    BeantwoordenVerwijderen