vrijdag 27 november 2009

Welkom hier!

Uiteindelijk heb ik dan besloten om een blog te beginnen, zodat ik al die mooie dingen die ik overal rondom mij zie en die mij inspireren, hier kan posten. Ik hou van naaien, borduren, tekenen, knippen en plakken, schilderen, decoreren, stempelen, webshoppen, fotos maken, stofjes kopen, rommelmarkten...en merkte in blogland dat ik niet de enige ben hierin. Ik spendeerde de laatste tijd wel wat tijd in in het lezen van andere mooie creatieve blogs.

Ik ben, sinds een 10tal maanden, vooral bezig met het naaien van leuke vrolijke kinder- en babyspullen zoals dekentjes, knuffels, babyslofjes, labeldoekjes, enz.
Ook maak ik af en toe typische vrouwendingen zoals tasjes, pochkes, brochkes,..
Hier wil ik anderen inspireren tot deze verslaving en zelf ook inspiratie opdoen van anderen. Naaien is supertof en niet moeilijk om te leren, het overvalt je ineens en dan ben je vertrokken!

Ik droom van een creaclub ooit, vol met creatieve zielen.
Ook wil ik in de toekomst naailes gaan volgen om ook kleren te kunnen tekenen en maken, maar zoek voorlopig alles zelf een beetje uit met men 25jaar oude Singer

" If you work eight hours a day and sleep eight hours a day that gives you eight hours to do whatever you want"

1 opmerking:

  1. maar dat is niet te doen, wat heb jij een goeie smaak! ik heb hier een hele rij tabbladen openstaan vol links uit je blog. Ik zie veel ideeen voor de vermiljoenshop.
    top, die wolk sappen, waar swap ik mee? suggesties? en nu volg ik jou dus, hé

    BeantwoordenVerwijderen