vrijdag 12 april 2013

Leuke kraamcadootjes

Wat een gezelligheid hier, lieve mensen komen met taart, bloemen, een voorstel om de afwas te doen of andere leuke cadootjes langs..om de kleine Viktor te bewonderen. 
Hieronder ook mensen uit het blogland, zoals de mama van Wolf die met heuse verwennerij voor moeder en kind op bezoek kwam. Ze bracht een zelfgemaakte berenslab, een mooi truitje van Imps &Elfs, tulpen, appeltaart en nog veel meer mee...een lieve dame hoor! Ze maakt prachtige dingen, hier vind je haar blog.
klik op de foto voor grotere versie
(eerste All Stars van Liesbeth, Wolf van meter Els, konijn van oma)

Het artistiek talent achter Onar Originals, Lieve, had een setje super mooie kopjes en bordjes mee van Magpie, een mooi Brits label. Supemooi cado voor een nieuwe mama.
  
Ik kreeg nog een nieuw handgemaakt broekje in de brievenbus van Hella, dit keer oranje met haaien, eerder maakte ze al eens een blauw dinobroekje, supermini maar perfect voor Viktor die nog niet zo groot is (48cm). Er hangt een hele voorraad kleren maat 50 te wachten tot hij een beetje groter is:)
 
   
Dit mooie boekje met CD, kreeg ik van Klara, met slaapliedjes van bij ons, van vroeger en nu met heel mooie tekeningen erin. Origineel cadootje!
 
In de brievenbus vond ik veel lieve wensen, alles wordt keurig bijgehouden en binnenkort in zijn kraamboek geplakt.
kaartjes
 

Nog een mooie tekst van het kaartje van collega's:
Een baby maakt
de liefde sterker
de nachten langer
de dagen korter
het banksaldo kleiner
het huis vrolijker
de kleren sjofeler
het verleden vergeten
en de toekomst waard
om voor te leven 
 

9 opmerkingen:

  1. Amai, jullie leven daar echt op een roze wolk! Geniet er van met volle teugen en laat jullie maar goed verwennen!
    wat kreeg je een leuke dingetjes!
    Ook wel tof zo'n kalenderblaadje in het kraamboekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk toch, die eerste weken thuis. Zo zalig in de watten gelegd worden! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "Wat is het fijn om pas bevallen te zijn!" ;-)
    Wij hebben 'Nina Oh', voorganger van 'Slaap nu Ninette'. Prachtig!
    En wees gerust, de kadootjespret is nog niet gedaan hé, binnenkort een kadootje van mij! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig allemaal!!! Super voor je! grtjs, katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi ventje hoor! En natuurlijk nog een dikke proficiat, geniet er maar van! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een knappe snoetjes kan hij al trekken!! Jouw foto's stralen altijd zo een vrolijkheid en geluk af. Ik kijk altijd uit naar een nieuwe post!

    Ik had nog een vraagje: toen je pas bekend had gemaakt op de blog dat je zwanger was, had je een foto van een blauwe draagdoek op je blog gezet (ik denk een tricot-slen). Nu was mijn vraag of je die draagdoek nu ook gebruikt en wat je ervaringen er mee zijn. Ik ben namelijk van plan om een draagdoek aan te schaffen maar weet nog niet goed welke. Kan je hem makkelijk knopen als beginneling?

    Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het knopen wel oke, er zit n boekje en dvd bij, je kan ze ook tweedehands kopen, ik denk niet dat iedereen de tricot slen gemakkelijk vindt, je moet er wat mee oefenen, op http://www.doekentheek.be vind je meer informatie. Ik ga een voorgevormde geweven doek kopen voor binnenkort is leuker voor langere afstanden en moet je niet knopen. Bijvoorbeeld de storchenwiege carrier. Ga eens langs expertisecentrum kraamzorg, een vriedvrouw of ergens anders waar je de doeken kan uit proberen! Koop zeker niks a la babybjorn want dat is niet ergonomisch, de beentjes moeten in een M houding zitten. Hier vind je ook info http://www.puursamen.nl/waarom-dragen over bijv de emei doek. Een tricot slen is een goede aankoop maar laat je goed informeren!

      Verwijderen
  7. Wij hebben dat boek met slaapliedjes ook! Wel nog steeds niet opgezet (schaam!). Ik ga er dringend eens werk van maken.

    BeantwoordenVerwijderen