zaterdag 19 november 2016

Blogverjaardag: 7 jaar en give-away (afgesloten)

***deze give away is afgesloten***


Dit blog bestaat 7 jaar!


Wat gebeurde er veel in die 7 jaar. Ik startte november 2009 en had een topjaar in 2010 met 232 blogposts (vooral van de juwelen die ik toen maakte) en kreeg heel wat leuke reacties.  In mei 2013 was er een piek met bijna 25 000 pageviews, de periode dat ik veel schreef na de geboorte van Viktor, hetzelfde in november 2014 na de geboorte van Stella.Een wat minder jaar was er in 2015 (gewoon veel te hectisch om te bloggen) en nu zijn we alweer bijna 2017. Ondertussen zit het blog op 815 000 pageviews, bijna niet te geloven vind ik.

Mijn lezers zijn buiten Belgen en Nederlanders ook Amerikanen, Duitsers, Russen en Fransen.
Vooral de persoonlijke berichten over doopsuiker, bevallingen en persoonlijke ervaringen rond natuurlijk ouderschap doen het goed.

Ik verzamelde hier reeds 1000 lezers en in het totaal kreeg ik bijna 7000 reacties van jullie (waaronder ik de minder aangename reacties op 1 hand kan tellen) dus geef ik graag wat weg om dit te vieren. Het bloggen gebeurt niet meer zo frequent, de schuld van Instagram, en vaak is het een rommeltje maar ik ben nog steeds heel blij met jullie lieve reacties. Dankzij dit blog leerde ik heel veel leuke mensen kennen.


Wat kan je winnen ter ere van deze verjaardag?
*Een set van 3 half moon koffertjes van Petit Monkey, met een mooie print aan de binnenkant, geschonken door Kleine Koning. Prachtig als kinderkameraccessoire. Ik ben al lang fan van deze webwinkel omwille van de originele mooie producten die Janneke uitkiest. Er zijn altijd prachtige mutsen, sjaals, sokken en heel wat andere cadeautjes te vinden. Een webwinkel met een heel originele stijl, aandacht voor duurzaamheid en een zéér vlotte service. Neem eens een kijkje op hun pagina.
OF
*Een ketting gemaakt door mij. Voor wie graag eens eerst kijkt, kan op Instagram onder #tieneshandwerk kijken wat ik al eerdere maakte. Hieronder enkele voorbeeldjes.

OF
 *Een rekbaar babyharembroekje dat ik maakte, naar dit patroon. Je kan kiezen tussen een roze met olifanten, een grijze met dieren of een blauwe met bloemenprint. De maat is 56 dus tof als babycadeautje om mee te sturen bij een kaartje. Ik doe dat vaak, een kaartje sturen met zo een mini broekje in afwachting van een kraambezoekje. Post is zo fijn als je pas bevallen bent :)

  
 OF
* Een leuk appellampje van Little Lovely Company, geschonken door Paplou. Deze lieve lampjes zijn heel tof voor de kinderkamer. Je kan kiezen uit roze of muntgroen. Let op! als je er eentje wint moet je deze zelf ophalen in Paplou, de leukste winkel van Hasselt (en enkele meters van de Fietsbar), reden dus om een bezoekje te plannen. Ze verkopen prachtige kleding, cadeautjes, kinderartikelen, juwelen...je zal er niet buiten gaan met lege handen. Neem hier een kijkje.



Als je wil mee doen, laat je gewoon een reactie achter met wat je graag zou willen winnen. 
 Ik loot dan de prijzen uit op 1 december. Veel succes, er zijn 7 cadeautjes te winnen, dus wie weet..


***deze give away is afgesloten***

135 opmerkingen:

  1. Als (stille) lezer van het eerste uur doe ik heel graag mee! Ik was al fan van je eerste juwelen, maar die kettingen zijn echt 100% mijn smaak. Dus zet ik daar graag m'n kans op in.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat met je blog!
    Ik vind je kettingen altijd heel erg mooi, dus zo eentje winnen zou wel fijn zijn.. :-)
    Lieselot

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor een ketting van jou (@birdsandthetrees_)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd wat leuk zeg! Als ik iets zou mogen winnen zou ik het blauwe broekje erg leuk vinden voor baby #3 die onderweg is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Natuurlijk wil ik meedoen,zo'n leuke give-away!ik volg je blog en ondertussen je instagram al een paar jaren.onze kindjes hebben dezelfde leeftijd en ik kijk dikwijls naar je op hoe gezellig het bij je thuis is.ik kies dus voor een appel lampje om s'avonds bij dit lichtje een verhaaltje voor te lezen voor hun.groetjes Ellen @mom_izzie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Proficiat Tine! Ik lees heel graag mee, maakt niet uit of het hier of op fb of IG is. Zowel de kinder-, interieur- als creatieve verhalen lees ik met plezier!
    Mijn dochter kiest een roze appeltje dat we met de fiets kunnen gaan halen en uiteraard even stoppen bij Fietsbar;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Feest!! Gefeliciteerd met de verjaardag van uw blog!
    (En ja wat gaat de tijd snel!)
    Als ik zou winnen en mocht kiezen ging ik voor een koffertje voor op Ellis haar kamertje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Waaw proficiat met je 7de blogverjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De 3 half moon koffertjes zouden binnenkort van pas komen. Ik ga namelijk Thieu (die net als Viktor en Stella thuis geboren werd ❤) zijn kamertje al een beetje inrichten!! Momenteel slaapt hij nog heerlijk bij mama en papa!

    Ik wil je toch ook bedanken voor het delen van al die leuke en toffe herinneringen, ervaringen, tips,...

    Doe zo verder! Ik kijk alvast uit naar wat nog komen gaat!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ohja ik doe graag mee voor een halsketting van jouw hand ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een dikke proficiat met al die mooie mijlpalen! Ik zou supergraag een ketting van jou willen winnen, ik vind ze echt mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb je blog pas een jaar geleden ontdekt via Instagram, maar sindsdien helemaal weg van je creaties en je persoonlijke twist! Ik zou het dan ook fantastisch vinden een juweeltje van jouw hand te winnen! Proficiat met je blog, doe zo voort!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh, ik doe graag mee voor één van jouw prachtige juweeltjes... M'n dochter is net 2, dus ik lees vooral graag je Stella-literatuur :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik doe graag mee voor het appellampje! Wauw zeg, al 7 jaar? Well done! Ik hoop nog heel lang meer van jullie te lezen. Doe zo voort!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zo'n broekje of lampje wil ik wel. Ik heb nog even tijd om te kiezen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hiperdepiep! Graag een lotje voor de roze appel...

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik kies een zelfgemaakte ketting door jou... ik denk al eens na over mogelijke kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat mooi, zo een leuk broekje voor de dochter die in maart geboren zal worden lijkt me wel leuk, het roze of de blauwe met bloemetje
    Proficiat trouwens met het zevenjarige bestaan van je blog

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Proficiat met je 7 blogjaren! Ik ben je beginnen volgen na de geboorte van Viktor denk ik... fijne plek om te lezen, ik hou van je creativiteit!
    Ik doe graag mee voor de koffertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik zou heel graag een ketting winnen, die zijn suuuuperleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. 5 van de 7 jaren volg ik jou! Dankjewel voor al die mooie momenten van inspiratie! Proficiat! Ik heb eigenlijk niet echt een voorkeur, het zijn 4 wondermooie prijzen. Ik zou graag iets zelfgemaakt hebben dus een mooie ketting of broekje! Keuze laat ik aan jou!
    Groetjes, liefs, Elise, mama van Juul 05/10/15 en nr2 in de maak 13/05/17.
    Geniet nog van jouw toffe blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik doe heel graag mee voor het grijze broekje! Proficiat met je blogverjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Proficiat met je 7e blogverjaardag! En nog vele jaren te gaan natuurlijk! :) Lennertje wil graag meedoen voor een groen appeltje voor op zijn kamertje. Daar is ook alles mintgroen :). Dikke kus van Lennertje en van mij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gefeliciteerd met het 7jarig jubileum! Ik volg je sinds de geboorte van mijn dochter in 2014 toen ik ateeds meer ging zoeken en lezen van andere moeders. Ik vind je stijl zo puur, vrolijk en creatief! En ook interessante en persoonlijke verhalen. Succes met het voortzetten van dit alles!!! Ik zou graag meesoen voor zo'n handgemaakte ketting! Lieve groet Eveline

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Proficiat met de verjaardag van jouw blog! :-) Ik lees hem heel graag, maar idd jouw Instagram bekijken, gaat sneller tegenwoordig...*guilty*
    Ik doe graag mee voor het blauwe broekje voor ons nieuwe babytje dat geboren zal worden in juni. :-)
    Duimen duimen :-) :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hey Tine, wat leuk! Ik volg je sinds we collega's werden in Hasselt;-) Alle cadeautjes zijn tof, maar met de derde onderweg is iets voor de baby natuurlijk het fijnst!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ook ik lees telkens met veel plezier je blogverhalen, of ik doe inspiratie op door jouw foto's op Instagram! Wel moeilijk kiezen tussen de koffertjes voor Rosa of een juweeltje voor de mama ;-)
    Een gelukkige blogverjaardag!
    Tine

    BeantwoordenVerwijderen
  28. P.R.O.F.I.C.I.A.T. Ik kom hier heel graag lezen. Ik heb een dochter die bijna vroedvrouw is en jouw verhalen ook heel graag leest. Een ketting kocht ik al bij jou, dus ik ga voor het appeltje.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Woehoew! 7jaar.. zo lang 😄 Ik ga voor de appel. Voor Klaas zijn toekomstige kamer 🙂

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ohh, zo een mooie ketting van jou zou ik wel graag winnen! (melina_lemmens@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Met zo'n groen appeltje gaat mijn zoontje heel blij zijn! Hij houdt niet van het donker!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Proficiat met je blogverjaardag! Ik zou heel graag de koffertjes winnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Het broekje past mijn Ronja helaas net niet meer, maar het appellampje zou leuk in haar babyhoekje op onze kamer staan. Ik zou dan voor de roze gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Proficiat met je blog-verjaardag!
    Ik heb pas jouw blog ontdekt, maar ben zeker van plan om regelmatig 'op bezoek' te komen.
    De kofferset lijkt me super om te winnen...

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ooooo, ik zou heel erg graag een ketting van jou winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Proficiat Tine!
    Ik kocht 7 jaar geleden als studente met de helft van mijn verdiende centjes veel van je juweeltjes.
    Ik heb ze jaren gedragen en mijn nichtjes gebruiken ze nu ook!
    Als ik zou winnen, dan koos ik dus naar goede gewoonte voor een ketting van jou!
    Ik heb intussen ook een blog (paardensaartje.wordpress.com). Ik vier bijna mijn eerste verjaardag ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat leuk dat je ons in de vreugde wilt laten delen. De koffertjes zouden hier heel welkom zijn. Nog veel plezier met je blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Proficiat! Dankzij jou gingen we afgelopen zomer een weekje logeren in ängla stugan in Zweden :-) de mevrouw daar kende je nog, blijkbaar zijn er sinds jou veel Belgen gepasseerd :-) leuk toch?! Ik die graag mee voor de give away, liefst voor de koffertjes . dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Proficiat met de blog! Ik lees jouw verhalen graag... Ik doe mee voor het grijze broekje. Er zijn wat baby's op komst (maar niet meer hier).

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik doe mee. Voor de ketting. Appeltje of valiesje.
    Leuke blij btw!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Proficiat met de 7jaar! Ik doe graag mee voor een ketting of broekje (als het nog rond Boris zijn dikke billen past?)

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik volg je al even als stille lezer. Zeker de geboorte van Viktor heb ik nauw gevolgd, ik was voor 23 maart uitgerekend. Het werd 1 april. Maar de adere inspirende blogs stuurde ik zelfs door naar vriendinnen. Fijne en goede ideeen dat je deelt, waar wij ons hier thuis ook in vinden. Proficiat met je 7 jaar bloggen!
    Ik waag mijn kans voor een ketting!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Oh ik doe graag mee voor een ketting!
    En wat ben ik blij dat ik je leerde kennen!
    Ik kom met veel plezier hier lezen en op echt bezoek ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Tamara Bungeneers19 november 2016 om 12:11

    Wauwie! Wat leuk! Ik ontdek het nu pas allemaal! Dus ik ga snel beginnen lezen :-)
    Gloria vindt een cadeautje altijd 'jeuk'. En die fietsbar ontdekten we vandaag, zalig!
    Xxx Tammie & Gloria

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi piepelpoi...jouw blog lees ik altijd met veel plezier. Ik krijg het er warm van hoe je dit allemaal vertelt en hoe tof en gezellig het daar is. Je kids zijn erg fotogeniek. Ik zet in op je mooie halskettingen. Omdat ik het mezelf eens echt gun!
    Duimen maar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Dag Tiene,
    Al een hele poos kom ik hier gezellig mee lezen en fijne ideetjes oppikken. Wat zou ik graag met zo'n mooie handgemaakte halsketting van jou rondlopen. Ongetwijfeld een prachtige eyecatcher bij een herfstige outfit. Ik wens je nog heel veel zon op al jouw wegen en kijk uit naar je toekomstige blogposts en mooie instagramfoto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Mooi, al 7jaar! Zo lang volg ik je nog niet. Hele leuke cadeautjes geef je weg! Graag doe ik mee voor een koffertje voor mijn kleine meid. Nog veel blogplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Proficiat ! Graag doe ik mee voor het zwart harembroekje
    Groetjes
    Doortje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ohhh wat leuk allemaal! Ik vind eigenlijk alles leuk. Dus mocht ik geloot worden mag jij kiezen :-) en op naar de volgende 7 jaar!
    Groetjes, @gewoonchrissie

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Jeej , feest ! Heb je blog ontdekt tijdens de nachtelijke borstvoedingsmomenten van mijn zoontje ( nu zo een dikke 2 jaar geleden ) . Doe zo verder !!
    Het appellampje of een halsketting zouden ons zeker en vast plezieren !

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Je schrijft leuke, inspirerende berichten die fijn zijn om te lezen… Proficiat! Moeilijk om te kiezen maar als ik iets zou mogen kiezen, graag de koffertjes geschonken door Kleine Koning… ze zijn zo mooi <3 Nog veel succes met je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Dikke hoera voor die 7 jaren! Precies een baby van jou. Gaat naar de lagere school dan nu, he. ;-)
    Ik doe graag mee. De koffertjes van kleine koning vind ik geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Dag Tine. Ik volg je blog al heel lang. Elke keer geniet ik van je post. Je manier van schrijven, in beeld brengen,.. kortom heerlijk! Ik kijk uit naar wat nog komen gaat. Dikke dikke proficiat.
    Ik zou zet in op een ketting van je.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ook ik geniet van je fijne blogberichtjes.De foto's stralen altijd gezelligheid...Mijn momentje van ontspanning.Vind al geschenkjes leuk maar als ik mocht kiezen,koos ik voor de koffertjes.De drie dochtertjes zouden dat geweldig vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ik doe graag mee voor de koffertjes. Die zijn heel welkom voor mijn 2,5 jarig 'verhuizertje' ;-)
    Proficiat en doe er nog 7 jaar bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. 7 kansen op 1000 dus ☺ voor mij dan graag een ketting, die zijn zo leuk! Geniet van je blogverjardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Super, dikke proficiat!
    Ik volg ongeveer sinds de geboorte van Viktor, time flies:-)
    Ik waag graag mijn kans voor een ketting!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. 7 jaar al en still counting... Dat kan ik niet zeggen. :-) Ik doe graag mee voor de koffertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Waauuw, 7 jaar al....proficiat, hoor! Ik denk dat ik je beginnen volgen ben kort na de geboorte van Viktor en lees nog steeds heel graag je postjes :). Ik zou me vereerd voelen om een door jou gemaakt juweeltje te mogen dragen mocht ik als winnares uit de bus komen. Liefs, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Proficiat zeg! Top!
    Ik doe graag mee voor de koffertjes... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Proficiat met je blogverjaardag! 7 jaar, dat is lang!
    Graag waag ik mijn kans bij de give-away. Fan van alles, maar als ik echt moet kiezen: Dat leuke harembroekje met diertjes -> Fan van!
    Groetjes,
    Liesbet

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Waauw zeg, wat een leuke verjaardag, en die cijfertjes mogen er ook wel zijn! Het bewijs dat je een superfijne blog hebt, al was dat natuurlijk ook al het geval in het begin ;-) ik volg je al een hele tijd, ik denk zo ergens van in Viktors babytijd, en vond het hier altijd leuk en inspirerend! Ik heb jouw geboorteverhaal van Stella al een paar keer naar vriendinnen en zelfs naar ln schoonzus gestuurd, als steuntje in de rug :-) echt heel fijn! En van je creatieve werk ben ik ook zwaar fan! Ik hoop dus dat je nog heel heel lang blijft bloggen en verhalen en creaties delen, ook al is het dan niet zo vaak meer. Dankjewel in elk geval voor alles tot nu toe! En tenslotte doe ik natuurlijk graag mee let je give-away! Moeilijk kiezen, vooral tussen de valiesjes en de ketting, maar ik ga uiteindelijk toch voor het eerste :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Fan van je blog. Al ben ik een stille lezer.... Zo'n koffertje lijkt me top!! Voor de kamer van mijn kleindochter.
    Veel succes nog met je blog!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Proficiat! Je bent een vaste waarde in blogland! Ik lees veel, maar reageren doe ik minder. Ik doe graag mee voor een appeltje... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Ik wil heel graag nog zo'n mooie ketting van jou winnen! Proficiat met je blogverjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Dikke proficiat met je blogverjaardag! K ben altijd blij als k een melding krijg dat er een nieuwe blogpost is, om naar uit te kijken! Ik vind de koffertjes te schattig! Liefs Katrijn

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ooh, het appeltje graag! Dan heb ik ineens een excuus om bij Paplou langs te gaan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  68. 7 jaar al, wow! Een dikke proficiat alvast met je blogverjaardag :) En ik waag graag mijn kansje voor het appellampje (ideaal excuus om nog eens in Hasselt te gaan shoppen!)

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Dikke proficiat alvast, leuke blog.....dat appeltje vind ik echt de max en liefst de groene dan. Nog veel succes de volgende jaren 😁

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Proficiat met je blog-verjaardag!
    Ik doe graag mee voor het appellampje. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Ik lees al héél lang mee en vind het jammer dat je minder blogt, maar begrijp het zeker wel.
    Ik doe graag mee voor het babybroekje voor onze eigen nieuwe baby die eind december verwacht wordt. Het wordt een jongetje dus ik kies de grijze babybroek.
    Nu ga ik heel hard duimen.
    Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Fijne blogverjaardag!! Ik waag heel graag mijn kans voor de prachtige set half moon koffertjes van petit monkey, ben er zeker van dat mijn dochtertjes daar ook wild van zullen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Proficiat met je zevende blogverjaardag! Ik volg hier al een tijdje. Wat een leuke prijzen ook! Mijn keuze zou gaan voor de koffertjes. Hier nog geen kindjes, maar ik hou van vrolijke dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Dag Tine,

    Proficiat met je blogverjaardag. En dat er nog vele jaren mogen volgen (ondanks Instagram)! Ik lees hier graag mee. Zeker over natuurlijk ouderschap dat ik via jou heb leren kennen. Maar ook de creatieve blogs lees ik met veel plezier.
    Aangezien ik het voorlopig nog zonder kinderen doe, ga ik graag voor de ketting.
    Liefs, Jule

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Ik volg je blog al trouw 5 jaar...en vind het altijd fijn om hier te lezen! Ik ga helemaal voor een ketting, ik vind deze echt heel mooi gemaakt! Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Ooh fijn! Als fan van het eerste uur doe ik graag mee :-)
    Als ik win kies ik de koffertjes, voor mijn dochtertje. Zo'n mooie Tiene-ketting heb ik al, ik draag ze heel vaak
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Proficiat Tine!

    Het is altijd leuk om een blogpost van jou te lezen, ik vind het heerlijk om jou kids bezig te zien! Je bevallingservaringen vond ik ook zeer mooi en puur neergeschreven, ja stiekem lees ik graag mee!

    Als er een cadeautje mijn richting uit mocht komen zou ik het appellampje heel leuk vinden voor op Clara haar kamer!

    Dikke zoen X

    Caro

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Een dikke proficat met de blogverjaardag! Ik volg je blog ook al een tijdje en ben fan! Je blog drukt zoveel gezelligheid uit en is voor mij als kersverse mama (toevallig genoeg ook van een zoontje Viktor :-)) erg herkenbaar en motiverend geweest bv door je verhalen over je bevallingen en borstvoeding. En hoewel waarschijnlijk totaal niet babyproof,ga ik toch volledig voor een van jouw kettingen gezien ik ze zo mooi vind. Ideaal om te dragen op een avondje uit zonder baby ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Gefeliciteerd!
    Ik doe graag mee voor een appeltje :)

    Ik heb ook een give away lopen, weliswaar iets kleinschaliger ;)
    http://mamadammeke.blogspot.be/2016/11/raamtekening-give-away.html

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Proficiat! Ik ben een lezer van het eerste uur :)! Ondertussen ben ik zelf een dochter rijker die erg blij zou zijn met zo'n schattig lampje wanneer ze naar haar eigen kamertje verhuist!

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Je blog is heel leuk en origineel. Keep up the good work! Die harembroekjes zijn super, vooral het roze en blauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Proficiat! Ik volg je al lang, maar geen idee hoe lang al precies. Altijd leuk om hier te komen lezen, mijn dochtertjes zijn ongeveer even oud als jouw kindjes. Ik doe graag mee voor de koffertjesset, leuk om hun spulletjes in op te ruimen!

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Oh, Tiene, ik wil graag eentje van je mooie kettingen! Ik reageer niet vaak, maar lees heel graag mee. Je bent zo écht, in je schrijven en je doen. Mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Per toeval botste ik op je blog : zo leuk om af en toe 's avonds, wanneer m'n kleine ventjes in bed liggen, 5 minuutjes me-time te houden en bij te lezen !
    Wij zijn pas verhuisd en zijn dus nog zoekende om van ons huis een echte 'Thuis' te maken. Het muntgroene appeltje zou al het begin kunnen zijn van een knus hoekje waar we 's avonds een verhaaltje voorlezen :)
    En nog : hiep hiep hoera met de blog-verjaardag, op naar nog massa's nieuwe jaren !

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Proficiat! De koffertjes zien mijn kindjes al helemaal zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Hiperdepiperdepip voor je blog! Altijd fijn lezen hier. Ik kies voor de koffertjes, ze zien er superleuk uit en mijn kinderen zijn echte 'reizigers' die graag door het huis fietsen met veel bagage 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Ooh al 7j wauw tijd vliegt...
    Hip hip hoera(7x herhalen) voor je blogje!!

    Graag doe ik mee voor het lampje of de koffertjes!
    Dikke zoen sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Leuke give away! Proficiat met je blog die ik ontdekte in 2011! Ik ben fan vd ketting!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Hoera! Dan zijn we bijna samen jarig. Mijn eerste blogbericht verscheen op 27 november 2009! Sindsdien ging er een nieuwe wereld voor me open, leerde ik virtueel en irl ongelooflijk toffe mensen kennen. Dus op naar meer van dat!
    Ik waag graag mijn kansje voor een appellampje. Hoera!

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Proficiat met jouw blogverjaardag
    Telkens je enkele van je ketting online zet, zit ik daar bewonderend naar te kijken.
    Wat zou het tof zijn om met zo een uniek exemplaar te kunnen pronken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Erg origineel ben ik er niet meer mee, maar hier ook grote fan van je kettingen! Dikke proficiat en ik waag dus graag m'n kans!

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Ik zou graag zo'n appellampje winnen voor mijn dochter! En nog een dikke proficiat uiteraard! Zeven jaar is al best lang in blogland. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Hip hip hip HOERA! Ik doe een gooi naar de grijze babybroek. Er wordt binnenkort een baby'tje geboren in de familie en ik weet nu al dat ze daar prachtig mee gaat staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Hiep hiep hoera je blog is 7 jaar!! En hopelijk komen er nog héél wat jaren bij, want je posts zijn een plezier om te lezen. Leuk dat je dit samen met ons wil vieren!
    Ik wil wel een kans wagen voor de koffertjes van Petit Monkey.

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Proficiat met je blogverjaardag! Ik vind die appellampjes wel heel erg leuk! Groetjes, Z.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Een hele dikke proficiat met je blogverjaardag!! Doe zo voort meid!
    Ik doe graag mee, wat had je gedacht!? Voor zo'n schone ketting van jou! Of een lampje, dan moet dat bezoek aan Hasselt er echt nog eens van komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Dag Tine, ik lees hier ook al ettelijke jaren mee en ontdekte dat we quasi buren zijn :-)
    Door deze blog (en IG) lijkt het alsof ik u echt al jaren ken!
    Uiteraard wil ik ook wel iets winnen! Ik ben niet kieskeurig en mocht ik dus winnen, dan mag je mij verrassen!
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Proficiat!! Ik doe graag mee voor de koffertjes, daar zijn mijn dochtertje heel blij mee zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Amai, een ancien ben je wel al. Blij dat ik je ondertussen toch ook al een tijdje mag volgen :-)
    Ik vind die koffertjes wel suuuuperschattig, dus als ik echt moet kiezen, ga ik daarvoor. Heerlijke give-away ook, dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Gefeliciteerd met je blogjubileum! Ik typ dit terwijl er een meisje van anderhalve week oud op me ligt te slapen. Vind je blogs over ouderschap altijd heel erg inspirerend en zou graag een van de harembroekjes voor m'n dochter winnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Wauw, wat een toffe cadeautjes! Ik kom hier al een hele tijd regelmatig lezen, maar denk niet dat ik al ooit gereageerd heb. Ik schrijf me graag in voor de 3 koffertjes ;) Verhuis binnenkort naar een nieuw appartement en die zullen heel mooi staan in het kamertje van de dochter. Proficiat nog met je blogverjaardag & nog vele jaartjes erbij, hoop ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Gelukkige verjaardag! En bedankt voor alle dagelijks-leven-inspiratie die je blog brengt!
    Ik zou dolgraag zo'n mooie ketting van je winnen! :-)

    Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Oh joepie! Hoera voor jouw mooie blog. Al 7 jaar heerlijke verhalen, creatieve maaksels en prachtige foto's. Maar voor mij het allerbelangrijkste: een mooie vriendschap, daar drinken we wat wijntjes op binnenkort :)
    Ik waag mijn kans voor het lampje!

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Ik volg je blog al jaren. Altijd leuk om te lezen als je zelf ook een peuter hebt rondlopen. Zo'n groen appellampje zou geweldig staan op onze kinderkamer.

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Hiep hiep hoera!! :-)
    Ik volg jou (heel toevallig) al sinds meer als een jaar uit het verre Annecy (Frankrijk). Maar ben Limburgse van afkomst en wind het leuk zo wat van "thuis" mee te pikken en met je leuke kinder- en interieur-ideeën kennis te maken.
    Als ik iets zou willen winnen is het wel één van je leuke kettingen!! Keep up the good work. Bisou d'Annecy @eva_van_reusel

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Proficiat met je blogverjaardag! Ik volg al een tijdje met veel plezier je blog.
    Ik reageer nooit maar nu ga ik toch mijn kans wagen!
    Ik doe graag mee voor een appellampje.

    BeantwoordenVerwijderen
  107. 7 jaar al, amai, dat kan tellen !! Proficiat !!
    Ik doe graag mee voor die leuke koffertjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Tiene, je blijft me verbazen.. Altijd wat moois gemaakt, tips om te lezen. Dat alles met 2 kids!
    Ideale lectuur tijdens een momentje me time.
    Normaal zou ik iets kiezen voor kleins Tuur, maar deze keer ga ik voor een exemplaar van die prachtige kettingen. Dat zou een ideaal verjaardagscadeau zijn voor mezelf! Op naar nog enkele jaren instagram en blogpret met Tiene! X

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Tof, Tine! Ik doe mee: de koffertjes voor mijn drie nichtjes, Anna, Klara en Martha!

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Moeten we eentje kiezen? Ik vind ze namelijk allemaal zo leuk. Ik doe een kleine selectie en omdat ik echt niet helemaal kan kiezen gaan we voor het koffersetje of een harembroekje. Veel liefs 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Wauw Tine, chapeau! Knap dat je in drukke tijden met 2 kinderen nog de tijd vind om al je leuke verhalen met ons te delen! Ik lees ze altijd met plezier! Bedankt daarvoor!!
    Ik zou heel blij zijn met een appel lampje, koffertje of ketting! Allemaal super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Blog paar maanden geleden ontdekt en fan! Leuke diy-inspiratie en interessante kind-info! Ik doe graag mee voor een ketting (supermooi trouwens!).

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Hey Tine, proficiat met je blog! Ik volg je blogje al een jaartje of 5
    Ik zou graag een ketting van je winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Waw, wat een omvangrijke give-away! Je blog vind ik een pareltje met mooie teksten, foto's waar liefde uit spreekt en te onthouden tips, dank je! Ik heb 3 dochters die elk zo blij zouden zijn met een koffertje. Ik ben benieuwd naar de binnenkant ercvan en zie mijn dochters er al al hun schatten in bewaren.
    Gefeliciteerd met je blogverjaardag en dat deze plek nog veel kaarsjes mag uitblazen!

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Zo tof, je give-away! Ik lees hier al een hele tijd mee. Altijd tof om te lezen! Mocht ik winnen, ik zou de koffertjes kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Zo leuk van jou dat je uitdeelt! Ik volg je graag, je geeft inspiratie: raamtekening, babydekentje haken met squares, pakjes voor de kindjes,... doe zo verder:)

    Ik zou meedoen voor de ketting, maar nu ik een zoontje heb ga ik voor de koffertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Die drie mooie koffertjes voor op Eddie's kamertje ���� !! Zouden heel mooi staan op zijn kamer .... X x x

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Altijd leuk om jouw verhaaltjes te lezen en inspiratie op te doen voor huisdecoratie en naaisels.
    Kleurige inspirerende blog! Doe zo verder!! ♡ ik zou graag een koffertje winnen voor Ellis om telkens mee naar het ziekenhuis te nemen.
    (Al vindt ik jouw zelfgemaakte ketting ook wel top!!)

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Dag Tine,
    Ik hou van je stijl, de inrichting van je huis, je zalige stijl van schrijven,... Ja ik ben fan :) Ik heb 2 hooggevoelige kinderen, ik heb de link gelegd dankzij 1 van je posts. Toen zijn de puzzelstukjes op hun plaats gevallen. Ik zou heel graag een zelfgemaakt juweel winnen. Ik denk even aan mezelf deze keer :)

    groetjes,
    Evelien F.

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Zoals ik op jouw IG vertelde doe ik graag mee voor een koffertje voor mijn 7 jarig dochtertje die er graag op school mee wil pronken om haar lunchpakket in te steken dus ik doe supergraag mee en duim supersupersupersuper hard��

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Hee Tine,
    Een hele dikke proficiat met je blog! Als stille volger waag ik nu ook een keer m'n kans om iets te winnen. Jouw creativiteit heeft mijzelf ook al een aantal keren ontzettend geïnspireerd en nu ik zelf voor de allereerste keer zwanger ben zoek ik zelfs jouw oudere posts af en toe op om leuke babyspulletjes te verzamelen, zelf aan de slag te gaan of een aantal zaken te herlezen over zwanger zijn, moederschap en ga zo maar door. Bedankt om zoveel te delen!
    Voor de wedstrijd is het moeilijk kiezen, allemaal zo leuk!! Maar ik wil graag mijn kans wagen voor het grijze babybroekje met dieren.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Proficiat! Altijd leuk om jouw verhaaltjes te lezen en inspiratie op te doen voor leuke naaisels en interieur ideetjes. Ik zou graag een koffertje winnen voor Ellis om elke keer mee naar het ziekenhuis te nemen, zou ze geweldig vinden! (Jouw kettingen vindt ik ook altijd top, die ga ik zeker nog kopen als kadootjes voor onder de boom)
    Doe zo verder!! ♡ @rienxellis

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Dag Tine,

    Ik volg jouw blog sinds de zwangerschap van m'n zoontje, die inmiddels al 4.5 jaar is. Ik doe uiteraard ook graag mee... De koffertjes lijken me wel erg leuk, en handig om onze kleine verzamelaar z'n schatten in op te bergen.

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Van harte gefeliciteerd met de 7e verjaardag van je blog! 👍 Ik doe heel graag mee voor de koffertjes. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Ik doe graag mee voor de ketting. Want die zijn zó mooi...

    BeantwoordenVerwijderen
  126. Oooh wat een mooie winactie! Proficiat!

    Ik zou graag het appellampje winnen, of een babybroekje, of een koffertje (in die volgorde)

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Hoi Tine, ik volg je blog en Instagram al sinds de geboorte van Victor en heb deze altijd erg inspirerend gevonden. Ik zou graag een handgemaakte ketting winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  128. Proficiat metje blogverjaardag! Ik kom hier graag heel regelmatig eens lezen. Mijn kindjes schelen telkens enkele maanden met die van jou (Josephine 06/2013 en Mathijs (12/2014). Met een derde kleintje erbij recent (Marthe 09/2016) zou ik de set van 3 koffertjes heel erg leuk vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  129. 7 jaar reeds! Dit is inderdaad de moeite... en het blijft een plezier om hier te komen lezen (mijn zoon en dochter zijn telkens een paar maand jonger dan die van jou). Wij doen heel graag mee voor het leuke appellampje! Veel plezier nog met het bloggen/instagrammen.

    BeantwoordenVerwijderen
  130. Proficiat met de verjaardag van je blog! Ik heb er alleszins al veel aan gehad. Zo zijn we dankzij jou verliefd geworden op de manduca en hebben we het toch aangedurfd om met een kleintje te gaan kamperen.
    Ik doe graag mee voor de koffertjes of voor het allerschattigste lampje!

    BeantwoordenVerwijderen
  131. Hieperdepieeeeeep! Al 7 jaar zo'n geweldige blog! Ik vind de koffertjes super, maar de kettingen ook! Mag ik gewoon besluiteloos zijn en jou laten kiezen? Dikke proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  132. Op de valreep, ik maak graag kans op een ketting. Gefeliciteerd met de 7e blogverjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen