woensdag 20 januari 2010

Tijd voor een Give-Away: afgerond

Omdat cadootjes weggeven meestal nog leuker is dan krijgen doe ik een kleine Give-Away. Deze babyslofjes maakte ik een tijdje geleden naar een patroon van www.Homespun-threads.com. De buitenkant is katoen en vanbinnen zit er bruin fleece stof. Wie een kraamcadootje nodig heeft voor een jonge baby, zijn deze slofjes ideaal.
Wie ze wil hebben, mag een berichtje doen op mijn blog. Op 29 januari zal de winnaar dan bekend zijn(door loting). Goodluck!

12 opmerkingen:

 1. Spijtig geen babytje in de familie maar toch mooi gemaakt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooooooooooooh jaaaaaaaaaaaa!!! zo mooi en met de baby op komt zou dat super zijn! ik doe dus graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't zal al te klein zijn voor mijn 8-maanden prutske. Maar ik wilde toch even laten weten dat het prachtige slofkes zijn, terwijl ik normaal niet voor bruin ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. .... ooooh wat zijn ze leuk die slofjes ! Ik snijd meteen een stuk van m'n voeten zodat ze mij passen.... zoals bij assepoester...
  Geen baby's in de buurt... wat jammer... weet je wat : ik doe toch mee ! Als ik win... dan kan ik er lekker zelf van geieten... tot er een baby opdaagt...

  Lieve

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook hier geen baby in huis of in de buurt dus laat ik het over aan de dames die hierboven wél dat geluk hebben :)
  Maar......ik vind ze wel suuuuuuuuuperschattig,mooi gemaakt hoor!
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk zeg. Maar... ik heb geen hummeltje meer. Bij mij zijn het inmiddels echte hummels geworden. Net als Sonja laat ik het ook liever over aan de anderen. Wel wilde ik even reageren. Vind het altijd een lief gebaar als iemand een give-away organiseert!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er superwarm en mooi uit! Hier 3 vriendinnen met een bol buikje.. voor februari, april en juli. Dus kanshebbers genoeg! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dag Tiene,

  ik vind ze zooooo leuk die slofjes dat ik verplicht ben als kersverse meter om mee te dingen naar deze geweldige give-away... En anders moet je t mij maar eens leren tegen dat ik mijn naaimachien zelf ook wat beter ken...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Moet ik mij hier nu ook nog eens kandidaat stellen? Want ik heb dat bij een ander postje ook al gedaan.
  Ik doe het gewoon, in de hoop mijn kansen te verdubbelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen