zaterdag 9 januari 2010

Vintage tags, ribbons & stamps

Ik hou van vintage lintjes, mooie stempels, bruine tags, oud kant enz. omdat je er je cadootjes mooi mee kan versieren of leuke kaartjes mee kan maken. Vooral het lint van East Of Inda is mooi, gelukkig koopt mijn moeder dit lint op internet. Er is al een hele verzameling vintage linten, kant en oud naaigerief, waarvan ik geregeld dingen gebruik. Handig! Er is ook al een hele verzameling oude en nieuwe stempels aangelegd wat altijd van pas komt.3 opmerkingen:

  1. Tine, je hebt echt wel smaak hoor, geweldige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat kaartje van de eerste foto is zo mooi! ik denk dat ik een van die reeks had aangekregen voor mijn verjaardag, echt leuk. de rest is ook mooi, bijna te mooi om te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja dat kaartje is van sukie, ik weet nt van waar je bent maar ze verkopen die bij tante jojo in Leuven (http://www.tantejojo.be/Welkom.html), de rest is lint van mijn moeder (http://lapjesditjesendatjes.blogspot.com/) die koopt dat dan in londen en op internet en ik gebruik dat dan...heel leuk, we hebben een ganse hobbykamer bijeenverzameld vol stof, garen, knopen, lint, stempels,...

    BeantwoordenVerwijderen