maandag 7 november 2011

Pukkelpop

Volgende week vrijdag is het precies drie maanden geleden dat op enkele kilometers van de Pukkelpopweide twee onweersfronten mekaar omarmden en versmolten tot één perfecte storm die met ongeziene kracht en snelheid koers zette naar de weide langs de Kempische Steenweg en daar vijf dodelijke slachtoffers maakte.
Humo reconstrueerde de noodlottige 15 minuten van die donderdag 18 augustus, de uren die eraan voorafgingen, en de beslissingen die nadien werden genomen.Humo gebruikt voor de cover, mijn foto, die ik maakte meteen na de ramp, opgelucht dat we oké waren....akelige foto wel.

6 opmerkingen:

 1. Oh, wauw, wat een eer! (de foto)
  Ik ga het artikel zeker lezen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. inderdaad een heftige foto ... zal die dag ook niet snel vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Speciale foto van een erg jammere gebeurtenis! En terecht dat ze deze wouden gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet nog dat wij de tent hadden opgezet op Lowlands en de auto aan het parkeren waren. Stralend weer was het. Toen hoorde we op de radio dat Pukkelpop was afgelast en dat er mensen omgekomen waar. Als een lopend vuurtje ging dat over de camping. iedereen was geschokt en ik heb er nog diverse keren aan moeten denken dat weekend. Zeker omdat we twijfelden of we naar Pukkelpop of Lowlands wilden dat jaar.
  Wel speciaal dat jouw foto gebruikt is

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie foto, ze geeft zo veel weer, de lucht die opklaart maar toch nog haar venijn laat zien, de gehavende vlaggen die nog nawapperen, de ontreddering van de mensen nog niet goed beseffend dat zij aan de ramp ontsnapt zijn maar toch weten dat er iets vreselijks is gebeurd. Geen wonder dat Humo hem wilde gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen