zondag 27 november 2011

2 jarig bestaan blog(afgesloten)

Hoera!
Mijn blog bestaat exact 2 jaar! Op 27 november 2009 verveelde ik me, startte dit blog en deelde zo mijn interesses, maaksels en aankopen met jullie! Een jaar later kwam daar nog een fanpagina bij en twee jaar later een Pinterest :)
Bedankt voor alle leuke reacties die jullie hier achter lieten, de leuke mensen die ik erdoor leerde kennen en de vele inspirerende blog berichten die ik van jullie kon volgen.

Door mijn blog kwam ik ook in contact met andere creatieve mensen, van overal in de wereld, maar ook leuke mensen van hier in de buurt zoals de Knappe Knoopjes en stond ik met een artikeltje in Flair en een foto in Humo, grappig toch..het gaf mijn bijberoep ook op korte tijd veel bekendheid. Kortom zo'n simpel blog kan veel leuke gevolgen hebben.

Ik ben dus nog niet van plan er mee te stoppen, leve blogspot:)

Dit moet dus gevierd worden met een cadootje!
Laat een berichtje achter voor 10 december en je kan dit zelfgemaakte feest-tasje winnen. Het enige wat je moet doen is laten weten wat jij het leukste vindt aan bloggen/blogs volgen.
Een tote bag is een stevig katoenen tasje, handig om altijd bij te hebben, voor als je naar de winkel of bib gaat en is ecologischer dan een wegwerptasje.

We doen er nog een jaartje bij!

61 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! :D Op naar de volgende 2 jaar. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! :)

  Wat ik het leukste vind aan bloggen.. Ik denk dat je alles kan 'zeggen' wat in je op komt, over alles kan schrijven waarvan je houd en dat mensen de moeite nemen om jou dingen te lezen en reacties achter te laten. Dat vind ik super!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh proficiat! Wat een mooie zak, die zou ik met open armen ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe graag mee! Wat ik het leukste/grappigste vind is dat als je bepaalde blogs volgt, het lijkt als of je die mensen hun hele leven kent. Terwijl je ze nog nooit ontmoet hebt! :) Ohja, en als je je verveelt (wat haast nooit voorkomt) kan je je gewoon amuseren door blogs te lezen en verder te klikken in die blog zijn volgers.. en zo toch de hele namiddag bezig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En of dat jij zelf voor velen onder ons ook een grote inspiratiebron bent! Ik vind het superleuk om hier rond te neuzen in al jouw posts! Dus blijf nog maar LANG verderdoen zoals je bezig bent ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi tasje! Heel de reeks trouwens ... Ik gebruik mijn blog een beetje als mijn Evernote. Het is de plaats waar ik al mijn leuke en mooie ontdekkingen op bewaar en die kennis graag wil delen met anderen.

  Daartussen zet ik dan ook mijn eigen creaties en droom ik verder van een eigen zaakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat Tiene! Keep up the good work!

  Wat ik zo fijn vind aan blogjes volgen, is de inspiratie die ik opdoe, het binnenkijken in een ander z'n leven en z'n kijk op de dingen, de leuke vondsten die ik zo tegenkom en de nieuwe impulsen die ik daar dan zélf ook door krijg!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat met het tweejarig bestaan van je blog.

  Het leukste aan bloggen vind ik het internet en rommelmarktjes doorzoeken naar leuke spullen als inspiratiebron. En ook gewoon het resultaat zien :), dat is gewoon ook heel fijn.

  Liefs en doe zo voort!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Proficiat! Doe vooral zo verder. :)

  Bloggen is gewoon een aangename manier om in contact te komen met mensen die dezelfde interesses delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het leuke aan een blog hebben is dat je enthousiast mensen hebt die je helpen met tips, je leuke ideeen geven en een schouderklopje geven! Dus bloggen maakt mij een gelukkig mensje!!
  Natuurlijk een gelukkige blogverjaardag!!
  Hiep .... hiep ... HOERAAA!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van harte-Tiene-geniet van al het bloggeluk-en op naar nog vele jaren-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tegen zo'n leuke give-away, zeg ik geen nee!
  Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan, en hopenlijk blijf je nog wat jaartjes bestaan!

  (was sinterklaas gedichten aan het maken, en blijf nog even lekker hangen in die sfeer! ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw al 2 jaar, super, proficiat en doe er nog vele jaartjes bij want je blog is super.
  Wat ik zo tof vindt aan blogjes volgen is de enorme dosis inspiratie die je krijgt. Je wilt zoveel maken, maar je beseft dat je te weinig tijd hebt. Als je eens niet weet wat doen, kan je altijd op een blogje kijken en je vindt meteen inspiratie :p. De verschillende blogs bezoeken is gewoon ook ontspanning na een drukke dag :)

  groetjes :)
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. En natuurlijk vergeet ik weer te zeggen wat ik nu zo leuk vind aan blogs volgen.
  Het is voornamelijk de inspiratie die je opdoet en alle leuke nieuwe shops, spulletjes en mensen die je ontdekt en leert kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Congrats!

  Wat ik zo leuk vind aan blogs/pinterest bekijken is leuke inspiratie opdoen voor mijn eigen creatieve buien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Proficiat Tiene!
  Het leukste aan bloggen is voor mij de stimulans om actief te zijn. Het helpt om gedreven verder te gaan dankzij de leuke reacties op je blogjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Bloggen is een manier om over vanalles en nog wat te kunnen schrijven, om je eigen ideeën en gedachten met anderen te delen.
  Enne, nog proficiat met je blogverjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hip hip hoera!
  Dat mooie tasje zou hier goed van pas komen :)
  Het leuke aan blogs lezen vind ik alle inspiratie die ik daarmee opdoe. Het leuke aan bloggen zelf zijn vooral de reacties en het contact met de andere bloggers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Proficiat! Bloggen is heel leuk omwille van de reacties die je krijgt op je eigen werk en alle mooie die via andere blogs leert kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat je zo veel inspiratie kan vinden op verschillende blogs!!
  Leuke tas om te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Proficiat!
  Het leukste aan blogsposts lezen en bloggen is geïnspireerd worden en inspireren, vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk dat je blog al 2 jaar bestaat. En dat je in die tijd zoveel volgers hebt! Proficiat!
  Ik hoop dat dat mij ook gaat lukken.
  Ik kijk graag op jouw blog (en op die van anderen) om inspiratie op te doen voor crea-knutsels en om te lezen wat andere mensen meemaken in hun alledaagse leven.
  Ik zal een beetje reclame voor je maken op mijn blog aankleedpopje.blogspot.com (waar trouwens ook 2 give-aways te winnen zijn, hint....).

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hiep hiep hoera!! Gefeliciteerd!! Ik vind bloggen superleuk omdat je zoveel creatieve mensen tegenkomt en altijd weer geinspireerd raakt. Het tasje is te lief! Ik wil graag meedoen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Proficiat met je 2 jarige blog!
  Wat ik leuk vind aan bloggen?
  Dat je de mensen achter een blog meestal niet echt kent en er toch een band mee hebt ...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Proficiat! Voor mij zijn andere blogs een zeer grote inspiratiebron. Ik kan zo echt de tijd uit het oog verliezen terwijl ik van de ene naar de andere hop. (En sinds Pinterest is dat net nog even erger geworden! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hieperdepiep voor jezelf! Het lijkt inderdaad alsof je sommige volgers al jaren kent en je gaat je ook een beeld van die mensen vormen. Als je ze dan echt ontmoet is het super!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Proficiat Tine! Ik las ooit dit en vond dat er knal op: bloggen maakt mijn kleine wereld een beetje groter en de grote wereld een beetje kleiner.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hej Tiene,

  Gefeliciteerd! Met jou blog ben ik de zware maanden na mijn bevalling door gekomen. Hier kon ik even wegglijden!
  Ikzelf ben jarig op 16/12 dus ik ding zeker mee voor het feesttasje!! Zo kan ik mss echt pronken op mijn verjaardag! Tinneke x

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oh super! Proficiat met je leuke blog!! Ik heb zelf geen blog maar neus wel rondt op alle andere mogelijke inspirerende blogs voor leuke tips en tricks! Veel plezanter om mijn avond te vullen dan tv te kijken!
  Bij deze wil ik heel graag kans maken op je mooie tas!
  Groetjes
  Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 30. van harte gefeliciteerd met je twee jarig bestaan. Ik geniet ook dagelijks van al het leuks en moois wat ik op blogs tegen kom!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hip, hip, hip, HOERA! Nog veel blogjaren en dito plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Zelf blog ik nog maar enkele maanden, maar ik vind het leuk om mijn creaties en ideëen te delen met anderen. Nog leuker wordt het als je wat volgers hebt en feedback krijgt. Ik wens jou nog veel bloginspiratie want ik volg je met veel plezier! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hé Tiene! Proficiat met me je blog! Ik volg hem al een hele tijd want hij is echt super! Ik vind bloggen heerlijk om inspiratie op te doen. Sinds kort heb ik er zelf ook eentje om mijn eigen creativiteit te delen met anderen, echt leuk! Kortom, Leven het bloggen en hiep hiep hoera voor die van jou!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Fijn om te lezen dat je nog steeds met veel plezier blogt. Ik vind het bloglezen leuk, omdat het mij nieuwe ideeën geeft. Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen met haken, omdat ik op verschillende blogs van die leuke creaties voorbij zag komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik volg je ook al van bijna helemaal in het begin! Doe zo voort!!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. heel goed bezig en een fijne verjaardag :)

  wat ik het leukste vind aan blogs volgen?
  het is een heel leuk 'tijdverdrijf' (iets te leuk waardoor ik nu ook weer niet voor school bezig ben:)). En blogs geven mij moed en inspiratie om zelf ook dingen te maken en te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Gefelicitaaaaaaaaart! en nog vele jaren uiteraard ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Super! Ik hou van bloggen om de lieve reacties die mede-bloggers soms achterlaten zonder dat iemand ze daartoe moet verplichten... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. 2 jaar ! ik kijk al uit naar nog een jaartje bij !
  En zo'n tas, daar zeg je toch niet nee tegen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Heel leuk, doe zo voort.. ik ben nog maar aan drie maand ongeveer, maar vind het ook suupppppppppeeeeerrrrrrleuk. Vooral de leuke reacties van lezers vind ik tof! Proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Proficiat!!!!
  Ik hou ook enorm van bloggen ...
  Ik weet dat mijn mams en paps meelezen en aangezien die een eindje van ons wonen vind ik het dus leuk dat ze zo ook een beetje op de hoogte blijven.
  Ik vind het bovendien zalig om vanalles te laten zien en dan de reacties te lezen :o) en als ik eens in een creadip zit dan zorgt dat blog er toch voor dat ik bezig blijf want ik kan mijn lezertjes toch niet opzadelen met een hoop onafgewerkte projecten hé lol

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik doe graag mee. Ik blog om niet te vergeten. En proficiat, he!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Proficiat!!
  Het leuke aan bloggen en blogs volgen is ideeën opdoen! Absoluut!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. hieperdepiep! dat is het eerste wat in me opkomt als ik je leuke tasje met vlagjes zie.. :)
  proficiat met het twee-jarig bestaan van je blog! ik heb zelf geen blog maar ik vind het heerlijk om via de vele blogs allerlei inspirerende en creatieve ideëen op te doen.. doe zo verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Proficiat! Ik blog zelf niet, maar houd van bloggen omdat je zo toegang krijgt tot de inspiratie die andere mensen drijft, creatieve ideeën, levenswijsheid, ongezouten meningen en knappe staaltjes fotografie, die anders nooit een weg doorheen het mediadoolhof zouden vinden maar op deze manier toch gelukkig wel gelezen, gewaardeerd en gedeeld worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Proficiat !! Thanks voor al dat leuks !!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Bloggen is leuk omdat je de kleine dingen kan delen die jou gelukkig maken / raken met random mensen die (vaak) per toeval hierop uitlopen. Je stuurt kleine berichten de wereld in. En wie weet bereiken deze kleine brieven aan de wereld ook wel eens een ander individu.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. PS: Proficiat met je 2-jarig bestaan! Ik volg al lange tijd uw creaties en het is allemaal echt om verliefd op te worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Het leukste aan bloggen en blogs volgen vind ik het "delen". Je bent nooit alleen. Ga vooral zo door, Tiene!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Gelukkiciteerd!
  Het leukste? Neuzen, nieuwe dingen ontdekken. Proberen uit te vissen hoe het in elkaar gestoken wordt & gewoon de creativiteit van alles op je af laten komen. Creatize me! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Gefeliciteerd :),
  Ik ben een grote fan van je blog + facebook + pinterest en heb een prachtige ketting met klein stoeltje, waar ik veel complimenten over krijg.
  Het leukste aan blogs vind ik dat je zelf kan kiezen wat je interessant vindt en wat niet. In een tijdschrift vind je vaak de helft niet boeiend, maar op n blog kan je snel selecteren.
  Ik word zelf geïnspireerd door andere mensen hun creativiteit :)

  Succes er nog mee!!
  Florine

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wat ik het leukste vind aan bloggen is het ontdekken van leuke nieuwe webshops. En die blik die je in iemand anders leven krijgt, dat zal dat kleine voyeuristische kantje zijn dat elke mens wel in zich heeft denk ik! Oh en walvissen zijn cool ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Om zelf te bloggen heb ik de energie of de inspiratie, dus laat ik dat maar over aan de mensen die echt iets te zeggen hebben. Blogs volgen daarentegen vind ik fantastisch, omdat je zo kan binnenglippen in iemand anders' gedachtengang, en als die iemand anders dan ook nog eens eindeloos creatief is, levert dat leuke resultaten op.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Oh super! Proficiat!
  Ik vind het leuk dat je bij blogs veel dingen kunt ontdekken. Mensen, maar ook kleine bedrijfjes, leuke prulletjes, mooie foto's. Je kan er een heleboel leuke dingen vinden :)
  Mensen tonen hun creatieve kantjes en delen hints,trucjes enzo... Daar leer je dan ook weer eens iets van. Ik zou dan ook zeggen: ga zeker nog een paar jaartjes door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Allereerst gefeliciteerd met je blog! Blijven volhouden! :)

  Het interessante aan het volgen van een blog, zowel geschreven als op youtube, vind ik niet zozeer de inspiratie die ik er zelf uithaal. Het zet me wel aan om naald en draad vast te nemen en net dat beetje meer uit een gewone blouse of sjaal te halen. Maar de complimentjes van mensen die me feliciteren met dat leuke paar oorbellen of die speciale ketting vind ik super!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hye, een hele dikke proficiat met je jaartje :) je mag er echt trots op zijn. Wat ik zo leuk vind aan bloggen? Wel ik ben net een blog gestart voor mijn opleiding Kleuteronderwijs. Het is ontzettend leuk om andere mensen op te zoeken en met hen te praten over vanalles en nog wat. Ik vind het fantastisch als mensen zoals jij je creaties delen met iedereen, hen de kans geven ze te kopen of zoals deze te winnen. Bloggen is voor mij belangrijk geworden omdat je je eigen ervaringen, meningen, ideeën en creaties of creatieve ideeën kan delen met je vrienden. Ik vind de zak trouwens echt héél erg mooi :) wie weet iets voor in mijn toekomstige kleuterklas? Of kan ik hem zelf gebruiken ;) om te pronken bij iedereen die ik tegenkom

  héél mooi initiatief
  en nog vele jaartjes erbij

  knuffels van Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Proficiat met je tweede blogverjaardag! Ik lees heel veel blogs omdat ik inspiratie opdoe in het naaien, haken, breien, knutselen, bakken.... Ik doe heel graag handvaardigheid, maar meestal heb ik weinig eigen creatieve ideeën. Door voorbeeldjes te zien op blogs, vind ik het reuzeleuk om toch tot mooie maaksels te komen, die ik zonder blogs lezen nooit bedacht en gemaakt zou hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Proficiat met de blogverjaardag!
  Wat een leuk zakje :)
  Wat ik leuk vind aan bloggen, aan blogs lezen :allemaal nieuwe dingen ontdekken en aan m'n eigen blog : mijn creatieve kantjes 'aan de wereld' laten zien

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Gelukkige blogdag! Wat ik leuk vind aan blogs volgen is dat ze een bron van inspiratie zijn. En al die creaties zo op een rij zien, geven je een virtuele stamp onder je kont om ook es aan de slag te gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Proficiat! Het leukste aan blogs lezen is dat het steeds doet kriebelen om zelf nog iets te maken en natuurlijk ook dat het een vorm van 'gluren bij de buren' is ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Op de valreep doe ik nog graag mee...
  Porficiat met je blog !!! en wat ik zo leuk vind aan bloggen is dat je zo veel creativiteit tegenkomt... en dan begint het bij mij te kriebelen om allerlei dingen uit te proberen...
  Nog vele mooie blogjaren !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen