dinsdag 4 april 2017

Viktor is vier, een piratenfeest

Viktor is al vier jaar, sinds eind maart. De tijd gaat snel sinds zijn geboorte.
Vorig jaar kreeg hij deze fiets waar hij meteen heel vlot op leerde fietsen zonder zijwieltjes, dit jaar kreeg hij een leuke step (ook van Decathlon). Hij gaat kei snel met die step, echt een leuke cadeautip voor een kleuter. Voor zijn eerste verjaardag kreeg hij een wheely bug, voor zijn tweede een Puky loopfiets, vorig jaar een gewone fiets en nu dus een step. Stella kreeg ook een stepje zodat ze samen met broer kan meedoen, en ook al is ze nog maar 2,5 jaar, ze kon het meteen heel goed en snel. Echte fietskinderen zijn het. 

 Ik tekende een piraten uitnodiging voor het feestje (met wat handlettering) en rolde deze op als een schatkaart. Vik had een leuke piratenoutfit en natuurlijk was er ook taart in het thema! Ik maakte een gewone petit-beurretaart met vintage Lego piratenversiering (palmboom, papegaai, boot, piraatjes en haai). Naar het blazen keek hij al weken uit en ook Stella wou meeblazen deze keer.
Hij kreeg nog andere leuke cadeautjes: de DVD van de De Notenboot van Winokio, houten kralen om kettingen te maken, een spaarpotje, een piratenspel van Haba, een piratenbootje en een handgemaakt houten zwaard.
hapjes eten

met vake

Hoera!
Het beste moment: de taart! Kijk dat zuske ook hoe blij


vegan bananentaart mm

In de klas mocht hij cake-jes uitdelen die zijn meter bakte en Stella mocht weer even mee in de klas..ze was meteen weer vertrokken en wou niet mee naar huis. In september mag ze ook al naar school. De foto's hieronder zijn van vorig jaar en dit jaar, zo grappig dezelfde jasjes die nog passen, Viktor die Stella onder zijn hoede neemt op school. Stella had nog een kort kapseltje toen, ze was toen 18 maanden oud.
 Een leuk duo die twee, ze worden meer en meer een team in hun spel. Wat gaat hij blij zijn als ze samen naar school kunnen.


 2,5 jaar en 4 jaar, fijne leeftijden!

3 opmerkingen: