maandag 25 januari 2010

Slofjes te winnen! give-away afgerond!

Eerder al schreef ik een bericht over deze slofjes, wie ze wil hebben, mag nog steeds een berichtje doen op mijn blog. Ze zijn gemaakt voor een pasgeborene. Op 30 januari zal de winnaar dan bekend zijn(door loting). Goodluck!

9 opmerkingen:

 1. Prachtige slofjes.. eigenlijk verdien ik ze niet -heb geen baby om ze aan te trekken;)- maar vind ze echt geweldig dus waag toch mijn kans.
  PS.Wat een leuk blog heb je! Ik kom hier zeker vaker kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn schoonzus kan elk moment bevallen en ze zal hier wel content mee zijn, denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh WAUW! :-| Wat een fabuleuze slofjes!
  Er komen in mijn naaste omgeving drie baby's aan in de komende weken, dus ik stel me zeer graag kandidaat om de gelukkige slofjes-cadeau-geefster te mogen worden van die prachtexemplaartjes! Superstofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke creaties TIne.. Echt je doet dat goed. Heb al een paar keer komen kijken en vind dat er telkens weer leuke hebbedingetjes tussen zitten!.. Net zoals deze sloefjes natuurlijk, het zou goed van pas komen aangezien een vriendin van mij 2 weken geleden bevallen is van een mooi meisje Maïte. Dus ik zou ze met veel plezier aan haar geven!
  Veel plezier en succes met het ontwerpen..
  xxxVirginie Lambrecks

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Tiene, na uw weegschaaltas gezien te hebben vandaag bij Kind en Gezin heb ik er weer een blog bijgevonden om ideetjes op te doen waarvoor dank!!! De slofjes zijn superleuk en ik wil ze ook leren maken! Daarom doe ik mee an uwe give-away, dan heb ik meteen een mooi voorbeeld om te leren!
  Fingers crossed en veel succes met uw knutselwerk!
  Groetjes
  Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat 'n schattige slofjes! Bij ons in huis zijn geen borelingskes meer, maar een aantal vriendinnen staan op bevallen, dus ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke blog heb je zeg en wat een mooie leuke dingen maak je zoals die slofjes ook.
  Echt heel mooi gedaan, en ik waag graag een kansje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik waag mijn kans, ik vind wel een schattige baby. Hmm, heb trouwens hetzelfde stofje in 2 andere kleuren liggen...wat ga ik daar mee maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooh, ik lees hier eigenlijk pas voor het eerst, maar er staan hier zoveel leuke dinges op je blog :-)
  Ik doe graag mee voor die mooie slofkes, vind ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen