dinsdag 6 april 2010

Dagje Hasselt

De dag begon met een lekker Bongo ontbijt in de Coeckepanne met het lief. De Coeckepanne is gelegen in het oudste deel van Hasselt, heel gezellig! Een aanrader om een shopdag te beginnen.

Ik kreeg bezoek van Veerle uit Eeklo, dus toonde ik haar onder andere de volgende leuke adresjes:

* Paplou in de Dorpsstraat 37b: leuke vintage spulletjes en veel handmade dingen.* Soepje in de Zuppa op de Botermarkt 13* La Bottega: prachtige zomerschoenen en sandalen, maar ook kleren en handtassen. Paardsdemerstraat 7 - 11 en Raamstraat 23: een paradijs voor schoenenliefhebbers!


* Emily Puck: Hemelrijk 9: interieurwinkeltje met veel Scandinavische merken.*Ellebel: hippe baby-en kinderwinkel, Maastrichterstraat 1Sfeerbeelden :

* Kunstencentrum Z33: tentoonstelling Design by Performance. Gelegen in het oud begijnhof, mooie locatie in de stad* Modemuseum met de tentoonstelling 'UltraMegaLore' van topmodel Hannelore Knuts.


* Eerste zonnetje genieten :)

8 opmerkingen:

 1. Aha! adresjes in hasselt, super, ik kom daar niet veel en weet daar bijgevolg ook niet zoveel zijn (behalve de winkelstraat dan) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik krijg zo zin om naar Hasselt te komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jij kan mensen wel naar Hasselt lokken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah hasselt is w├╝nderschoon!geniet nog na!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amlai, hasselt ziet er supertof uit!
  Ik kom binnenkort eens af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik mis hasselt ineens :) na 4 jaar op kot gezeten te hebben in hasselt, nu toch ineens zin om er nog eens langs te gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amai, dit is echt goede reclame. Om eerlijk te zijn, heb ik nooit wat gevoeld bij Hasselt (wat ge niet kent, kunt ge niet beminnen), maar nu heb ik zin om spontaan naar Hasselt te treinen!

  BeantwoordenVerwijderen