vrijdag 9 april 2010

Schoenen kijken

Ik ontdekte dit mooie Italiaanse schoenenmerk Lilimill. Eerder kocht ik wel eens Camper schoenen maar deze zomer ga ik toch eens voor Lilimill gaan denk ik. Ze hebben mooie leren sandalen, slippers, schoenen in leuke kleuren.

zomer 2010 collectie : klik hier

zomerschoenen 2009 : klik hier8 opmerkingen:

 1. O wat een gave schoenen zijn dat. Ik loop ook op campers. Maar opeens zitten ze niet meer lekker. Vind die veterschoen heel gaaf. Weet je als je wat ouder word (zoals ik dus) moet je het van een beetje gekke mooie schoenen hebben. Ik hou daarvan.
  Super schoenen ik ga kijken of ze die ook in Nederland verkopen. Dank je voor de tip...... Fijn weekend . Groetjes ,Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ik was net in het schoenfabriekske en daar hebben ze een ganse collectie van dit merk. Idd vree schoon, maar nogal plattekes voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een leuke modelletjes, lekker elegant maar toch net iets anders, volgens mij gaat mijn zus hier ook fan van zijn, ik zal haar de info moeten doorspelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spijtig dat ik niet met sandalen sta, want deze zijn wel ééérg mooi. Ik ben ook fan van de veterschoentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die zijn inderdaad heel mooi! Jammer dat ik nooit in Hasselt moet zijn, misschien een reden om eindelijk eens tot ginder te gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben al lang op zoek naar nieuwe mooie platte schoentjes! Goed dat ik heel je blog eens aan het doorlezen was! Hoeveel betaal je ze?

  BeantwoordenVerwijderen