zondag 4 april 2010

Summer 2010

Van mij mag de zomer beginnen. Ik ben nog steeds bezig met saunakes en in bad liggen om op te warmen. Vandaag 'n vakantie geboekt naar Frankrijk, eind juli een weekske kamperen in de Ardèche, hopelijk kunnen we dan wat zon opdoen. We huren een Canadese tent :) en gaan dan na een weekje doorrijden naar Avignon (theaterfestival) of misschien nog een andere stad.
Voor de rest wil ik misschien naar Les Ardentes gaan, een muziekfestival in Luik, Pukkelpop (in hasselt), een weekendje Zeeland misschien..7 opmerkingen:

 1. Waw, zo'n Canadese tent ziet er wel tof uit! Ik ben pro ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat ziet er de max uit, zo'n tent. Wij trekken 7 dagen naar Aix-En-Provences en 4 dagen naar Marseille. :) 't is bijna helemaal geregeld en ik heb er al superveel zin in! La douce France, hmmmmmmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes! Provence is zo zalig hé, lijkt me ook wel leuk met de tent, maar zo avontuurlijk zijn wij 2 hier (nog?) niet aangelegd... Dus het wordt een appartementje in de stad, dat was ook het makkelijkst want wij rijden allebei nog niet met de auto.

  Vorig jaar zijn we niet op reis geweest, wel een weekendje met de motor naar Zeeland in een B&B in een mini-dorpje, echt super gewoon. :)

  Geef.mij.zomer.nu!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh stop daarmee!
  Wij gaan in Juli 3 weken kamperen in Kroatië...man man man, ik zou zo vertrekken als ik deze foto's zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, aah, ik krijg ook al enorm goesting! En dit jaar zal er niet veel verlof inzitten :(... maar wél elk weekend een vakantie-feest! Joepie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ziet er fantastisch uit!
  wauw wauw wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja! zomer en frankrijk is een goede combinatie. heb zelf net een nieuwe tent gekocht dus mijn geduld wordt aardig op de proef gesteld.

  BeantwoordenVerwijderen