zaterdag 18 mei 2013

Babyplakboek van Snor

Dit mooie plakboek stond al even op mijn verlanglijst waar kwam pas sinds 10 mei binnen in de winkel, het "babyplakboek van Uitgeverij Snor". Viktor is morgen 7 weken dus ik kan die eerste pagina's nog wel even bijvullen. Ik kocht al eens dit mamaboekje en dit bonnenboek van deze uitgeverij en ben een grote fan van hun boeken. Ik ben zowiezo een fan van alle soorten notitie-en plakboeken, altijd bang om dingen te vergeten. 
 Er is natuurlijk niks zo boeiend als het eerste levensjaar van de baby! Het boek bevat 52 weken met info over de groei van de baby en je wordt gestimuleerd om er veel in op te schrijven en te plakken. Er zit ook een leuk stickervel in en 12 kleine posters, allemaal prachtig ge├»llustreerd door Caroline Ellerbeck (bekend van Flow). Dit boek is de opvolger van het zwangerschapsplakboek, wat ook prachtig is, maar ik jammer genoeg pas ontdekte toen ik 39 weken ver was en al enkele boeken had volgeschreven.

Alweer een leuke kraamcadeau tip!
En het manneke is...
nieuwsgierig
 
 vrolijk
niezend

13 opmerkingen:

 1. Jaaah... een geweldig leuk boek.
  Hij ligt hier klaar voor het kraammandje voor de dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het boekje nog niet tegengekomen, maar het lijkt me een fantastisch leuk boekje. Ik ben ook dol op allerlei schriftjes, boekjes, stickertjes, ... Vroeger schreef ik heel, heel veel, maar tegenwoordig-tja-heb ik er de tijd niet meer voor. Gelukkig is er het bloggen. En seg. Wat ziet jouw manneke er weer prachtig uit. Al die kleurtjes. Gewoon super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een timing voor die laatste foto! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och zo'n schoon boek! Snel iemand zoeken die ik daarmee kan plezieren, want een mens zou er bijna een nieuw boeleke voor willen kopen voor dat boek. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een boeleke, haha, dat idee kreeg ik ook al toen ik het boek zag ;-).

   Verwijderen
 5. Echt een prachtig boek, ik heb echt spijt dat het nog uit was toen Wolf nog ieniemienie was. Nowelja heeft gelijk, hij is het bijna waard om al aan een tweede te beginnen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja schoon, leuke dingen maken ze bij uitgeverij snor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk ventje! En bedankt voor de tip van het babyboek. Die ga ik zeker aan iemand vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig boek! En ooo uw manneke wat een schatje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat supergaaf!! en wat een dropje heb je toch :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh super boekje! Zwanger van m'n tweede meisje en ik besef nu dat ik veel te weinig heb opgeschreven. Dit schriftje zal mr vast helpen ;)

  BeantwoordenVerwijderen