vrijdag 3 juni 2016

Leuk Mid Century kastje

We zochten al een tijdje naar een nieuw TV meubel tot een vriendin vroeg of we deze kast wilden die in hun huis stond, gratis en voor niks...leuk cadeau!
Er was nog een beetje opknapwerk aan maar dat vind ik net zo leuk. Ik keek er al naar uit om enkele deurtjes wit of pastel te verven en dit oude meubel een tweede leven geven zoals ik deed met dit kastje voor Stella, dat ik trouwens ook al van haar kreeg.
En toen bracht ze die superlange kast van 2.20m en liep het mis, de pootjes braken af bij het vervoeren en de kast was niet meer te herstellen...wat jammer! Een tijd terug kwam ik regelmatig deze meubels tegen in de kringloopwinkel of op een rommelmarkt maar een grote TV kast is moelijker te vinden.
Dus gingen we online op zoeken kwamen we uit bij de winkel van My Ex Boyfriend. Ze verkopen heel wat vintage meubels maar ook leuke nieuwe spullen zoals kussens, posters, rekjes, tote-bags ..
We vonden een heel mooi meubel en het werd persoonlijk aan huis geleverd. De kast kreeg een plaatsje in onze living en we zijn er echt blij mee. Ze maakt het verlies van die andere kast helemaal goed! Deze kast had geen opknapbeurt nodig en kon zo in gebruik genomen worden. Er is genoeg plaats in voor de muziekinstallatie, boxen, dvd-speler, cd's en er kan zelfs nog een platenspeler op.

My Ex Boyfriend had eerst een pop-up winkel maar nu ook een stenen winkeltje gelegen in Mechelen dat eind dit jaar opent. Ik denk dat ik binnenkort eens een bezoekje breng aan Mechelen, ik heb het gevoel dat het echt 'upcoming' is...
15 opmerkingen:

 1. o waw, past perfect bij je vintage secretaire!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jihaa !!! Ben blij voor je, Tine, dat het alsnog is goedgekomen met die TV kast :) Goed gedaan!!! Liefs XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. upcoming? Mechelen is momenteel superhip! zeker eens komen, je zal verrast zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat bevreemdend. Die bovenste kast had mijn oma ook. Toen we haar huis leegmaakten, wilde ik die graag. De poten braken af, de kast bleek niet te demonteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een topstuk! Ik ben onlangs gaan shoppen in Mechelen, toffe stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooh, keischoon zeg!! en zo jammer van dat eerste kastje, maar wel fijn dat jullie nu toch een waardige vervanger gevonden hebben! zalig om naar te kijken, me dunkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. juist wat wij ook zoeken, dus bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaan we samen naar Mechelen? ;-)
  Prachtige kast!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaan we samen naar Mechelen? ;-)
  Prachtige kast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. awel ja leggen we dat dan al vast, dan fix ik iets vr de kinderen enz, iets om naar uit te kijken!

   Verwijderen