zaterdag 4 juni 2016

New jewelry

Ik maakte geen juwelen meer sinds oktober 2012 omdat ik toen een paar maanden zwanger was en er geen zin meer in had. Erna brak de babytijd aan en had ik 3 jaar lang geen tijd meer ervoor. De goesting was weg en alles wat ik zag op marktjes leek zo fel op elkaar.
Ineens kreeg ik een ingeving vorige week, iets met leuke kleurtjes en vormpjes. Ik maakte wat combinaties van kralen, buisjes in polymeerklei en dit was het het resultaat.
 
  


  


 
Ik ben blij met de strakkere kettingen, ze zijn gemakkelijk te matchen met een outfit.
De ideeën in mijn hoofd zijn nog niet op en er komt een samenwerking met het leukste winkeltje van Hasselt aan.

12 opmerkingen:

 1. Die zijn echt superleuk én origineel en mooi en tof en leuk om als cadeau te geven en amai ik zal dringend eens haar Hasselt moeten!! Top dat je de goesting weer gevonden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er echt leuk uit! Fijn dat je je terug geïnspireerd voelde na drie jaar! Ik hoop binnenkort ook weer tijd te vinden om wat creatief bezig te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooooooooh, keitof zeg!!!! ziet er zo leuk uit, en als ik me niet vergis ook helemaal niet zo moeilijk om te maken? en waauw, een samenwerking met een echt winkel, keileuk!!! ik ben benieuwd!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben kei hard fan en ben dan ook vereerd met mijn tiens's original!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig mooi... en welk leuk winkeltje in Hasselt wordt dat dan? Of mag je dat nog niet verklappen? Vertel je het nog op je blog? Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zijn supermooi! Verkoop je ze ook online? Want Hasselt is wel heel ver rijden voor ons...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat kan als je me laat weten wat je precies wil, via mail

   Verwijderen