woensdag 3 maart 2010

Lots to do!

De slofjes die Vero won bij mijn Give-Away, staan Kas wel schattig. Ben benieuwd naar haar Swap die waarschijnlijk in Hasselt op me ligt te wachten.
Binnenkort heb ik meer ruimte en tijd en ga ik weer wat naaien. Voorlopig ligt alles stil wegens een overschakeling. Ik ga bij Kind en Gezin in Limburg werken en verlaat Leuven binnen twee weken. Ik ga dan ook weg uit ons gemeenschapshuis en ga in Hasselt ook iets samenhuren met andere mensen, met wat minder mensen en meer ruimte en rust. Voorlopig dus een leven in dozen, binnekort een nieuwe hobbyhoek, nieuwe ideeën en lente!


Op de planning staan nog:
-Hangers maken met vintage prentjes (materiaal is onderweg van Amerika)
-Mijn lief meer zien natuurlijk
-Volgend weekend naar de Ardennen
-Tassen maken met eigen prints
-Papieren vogelmobielen maken
-Verhuizen en huisje wat inrichten
-Meer sporten
-Creaclub oprichten
-Kooklessen
-Poster tekenen voor nieuwe kamer
-Kringloopwinkels en Ikea
-enz...

4 opmerkingen:

 1. De sloefkes zijn inderdaad superschattig... heb je ze gemaakt volgens het 'kimono baby shoe'-patroon? :-) Ga ik binnenkort ook eens proberen, maar ik zoek eerst nog een zacht stofje voor binnenin.
  Jammer dat je wegtrekt uit Leuven, maar wel fijn om je roots weer op te zoeken en bij Kind & Gezin gaan werken jong! Klinkt héél fijn. Veel succes alvast in je nieuwe job en natuurlijk ook met de verhuis, want da's niet niks. Een nieuwe kamer om helemaal in te richten... hm, ik ruik nieuwe blogpostjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik ben al benieuwd wat er uit je meer-tijd allemaal zal voortvloeien... Het is zo leuk om te kunnen zien wat anderen gemaakt hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel plannen!
  vind dat wel moedig, dat samenwonen. Ik woon nu natuurlijk wel samen met echtgenoot en kinderen, maar hij is de eerste waar dat ook echt mee vlot. Ben altijd zo'n loner geweest die soms echt geen zin heeft in sociaal contact.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke projectjes seg! 'k kijk er al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen